Fabrica VitraQ din Cluj se extinde și face noi angajări

Producătorul clujean de ferestre și uși din PVC sau aluminiu se extinde și face noi angajări la fabrica din Suceagu, com. Baciu.

 

Posturi disponibile:

 

-       Confecționer tâmplărie din PVC;

-       Confecționer tâmplărie din Aluminiu;

-       Confecționer vitraje termoizolante;

-       Montator tâmplărie PVC / Aluminiu;

-       Manipulant marfă;

-       Magazioner;

-       Reprezentant vânzări (cunoștințe de limba franceză).

 

Beneficii și condiții de muncă:

 

-       Program de lucru fix L-V: 7-15:30 (30 min pauză de masă);

-       Transport asigurat sau decontat;

-       Salariu atractiv și bonusuri pentru performanță;

-       Posibilitate de calificare la locul de muncă.

 

Informații și programări interviuri:

 

Telefon: 0726 376 983

E-mail: angajare@vitraq.ro

Sediu: Loc. Suceagu nr. 12, com Baciu, jud. Cluj

www.vitraq.ro

 

                         anunt 1.jpg

 

 

VitraQ este unul dintre cei mai importanți producători și montatori de tâmplărie termoizolantă din România. Compania clujeană produce tâmplărie din PVC și aluminiu pentru toate categoriile de clienți: constructori și dezvoltatori imobiliari, instituții publice, arhitecți sau persoane fizice. Pe site-ul www.vitraq.ro puteți găsi un portofoliu impresionant cu ansambluri rezidențiale, clădiri comerciale, instituții publice și case private, toate dotate cu ferestre și uși, produse, livrate și montate de VitraQ.

 

O companie sănătoasă, cu capital 100% românesc, în continuă dezvoltare.

 

VitraQ privește cu încredere spre viitor, fiind un brand aflat în continuă dezvoltare, atât la nivelul capabilităților tehnologice implicate cât și la nivelul expansiunii pe piața internă și pe piețe internaționale precum Italia, Franța, Elveția, Belgia, Germania, Ungaria și Canada.

 

Proiectele mari și foarte mari sunt specialitatea VitraQ.

 

Calitatea produselor, oferta completă de servicii (consiliere – măsurători – producție – livrare – montaj - mentenanță), seriozitatea și profesionalismul angajaților, au adus anul acesta în portofoliul companiei o mulțime de proiecte mari și foarte mari, așa cum ne comunică și managerul general Cristan Papp:

 

La VitraQ ne plac provocările, rezultatele ambițioase și munca în echipă. Dezvoltăm cu entuziasm și pasiune fiecare proiect, scopul nostru este să venim constant în întâmpinarea clienților noștri cu soluții inovative. Considerăm că succesul echipei are la bază reușita profesională individuală, de aceea suntem mereu în căutare de oameni talentați, motivați, cu potențial care să își dorească ca efortul lor să conteze.”

Comentarii Facebook