CFR își bate joc de pasageri și îi umilește. Scandal în trenul București - Cluj. Controlorul: ”Mai stați și acasă!” - FOTO


Un scandal monstru s-a iscat în trenul IR1835 din direcția București Nord - spre Cluj-Napoca, în noaptea de duminică spre luni. 

Din păcate bilete vândute au depășit numărul de locuri disponibile, ceea ce a dus la un scandal monstru între oameni și personalul CFR. Oamenii revoltați au început să scandeze împotriva CFR, în gara Simeria, unde s-a iscat un scandal între călători și personal. Au existat și mai multe locuri cu același număr, ceea ce a dus la un haos total. 

La presiunile făcute de către călători, unul dintre angajați a spus: ”Mai stați și acasă!”.

De obicei acest tren avea 2 vagoane, dar de data aceasta a fost doar unul, se pare că cel de-al doilea vagon era unul ”fantomă” (n.red. există numai ca bilete vândute)”, a relatat Robert-Daniel Hoară, student la jurnalism în Cluj. 

Oamenii au fost nevoiți să stea în baie și pe coridoare. Calvarul călătorilor umiliți de CFR a durat mai bine de 7 ore.

Știri de Cluj a trimis o serie de întrebări CFR Călători pentru a stabili cine este de vină pentru că s-a ajuns în această situație, care nu este una izolată.

image0.jpeg

image3.jpeg

image1.jpeg

Dacă aveți cazuri în care sunteți umiliți de autorități sau suferiți nedreptăți, ne puteți scrie pe adresa office@stiridecluj.com sau direct pe Facebook.

Comentarii Facebook