Ceata aproape a inchis Aeroportul Cluj! 12 curse au probleme si zeci de pasageri asteapta deblocarea situatiei

 

Ceata densa care s-a lasat peste orasul Cluj Napoca afecteaza grav si activitatea Aeroportului International Cluj. 12 curse au intarziere sau au fost anulate pentru ca aeronavele nu pot ateriza.

 

Zborurile Tarom spre Viena (ora 9.05), Bucuresti (ora 13.50) si Madrid (ora 15.20) au fost anulate. De asemenea, Cursa Wizz Air spre Zaragoza, care trebuia sa plece la ora 6.00 este amanata pe ora 10.00, iar pasagerii asteapta in aeroport.

 

Zborul Tarom care trebuia sa plece la Bucuresti la ora 6.15 a fost deviat, iar cursa Wizz Air spre Treviso de la ora 7.20 a fost amanata pentru ora 11.00.

 

Directorul Aeroportului International Cluj, David Ciceo, a declarat ca zborurile au fost anulate din motive de siguranta, dar ca "in maxim 2 ore ceata se va risipi si vor fi conditii de decolare si aterizare. Am vorbit cu meteorologii si m-au asigurat ca acest fenomen de ceata este unul de scurta durata".

 

Vezi AICI programul complet al plecarilor!

 

In cazul sosirilor, Tarom a anulat zborurile care trebuiau sa ajunga la Cluj Napoca de la Bucuresti (ora 8.35), Viena (13.20) si Timisoara (16.30).

 

Vezi AICI programul complet al sosirilor!

Comentarii Facebook