Ce spune Petre Daea despre roşiile româneşti cu 65 de lei kilogramul. E mulțumit


În piețele din România, kilogramul de roșii a ajuns să se vândă cu 65 de lei. Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a spus că prețul este nu exagerat, extrem de exagerat şi de nepermis în ţară.

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat duminică la Prima News că prețul este speculativ.

Despre preţul de la tarabă, care ajunge şi la 65 de lei, Daea a spus: ”Luaţi-vă după mine, ce zic eu, vă duc în loc sigur. În primul rând, în fiecare dimineaţă, Petre Daea are comunicare cu ţara, la 7.30. În fiecare zi ştiu de unde au plecat tomatele în România şi de la cine, ştiu că acele tomate au fost verificate de Autoritatea fitosanitară, pentru că e obligatoriu. Sunt la ora actuală 20 de lei la fermier, 35 de lei şi 45 de lei. Sunt vârfurile de producţie”.

Unii îşi iau pentru că sunt trufandale, nu va fi preţul acesta când va începe producţia”. ”65 de lei kilogramul este nu exagerat, extrem de exagerat şi de nepermis în ţară. Daţi-mi mie locul, să văd şi eu”, a mai arătat el.

Roșii cu 65 de lei kilogramul pe taraba unei ardelence, în piață: ”Nu avem cui să vindem, vine lumea se miră și pleacă” - FOTO

Comentarii Facebook