Ce spune ANAF despre patroana care s-ar fi sinucis de teama controalelor

 

O femeie din Baia Mare, patroana unui spațiu dintr-un centru comercial, s-a spânzurat miercuri dimineața.

 

Apropiații au anunțat că ar fi fost ”vizitată” de ANAF și a primit vineri, 27 martie, o amendă de 10.000 de lei de la finanțiști. ANAF neagă însă că ar fi controlat firma respetivei persoane.

 

Femeia, în vârstă de 42 de ani, le-a mărturisit cunoscuților că îi trebuie cinci vieți să adune atâția bani câți spun cei de la ANAF că datorează statului roman, scrie emaramures.ro. 

 

ANAF dezaprobă și consideră ca fiind reprobabil comportamentul anumitor instituții de presă care se folosesc de dramele unor persoane. Crearea unei legături între activitatea ANAF și situația dramatică de la Baia Mare, bazată pe declarații ale unor terți, a depășit în această situație limitele oricărei decențe sau exigențe profesionale. Din nou, fără a fi solicitați să confirmăm măcar vreo acțiune de control la firmele respective, atât presa scrisă, cât și cea vizuală, prin redactori, prezentatori și moderatori, au informat opinia publică în mod complet eronat. Alături de cazurile nereale privind restaurantul închis pentru 3 lei, cofetăria închisă pentru 1,5 lei și confiscarea ”urzicilor unei bătrânici”, această nouă știre falsă nu face altceva decât să contribuie la dezinformarea opiniei publice în legătură cu activitatea ANAF”, anunţă un comunicat ANAF.

 

ANAF justifică închiderea unui bar pentru 3,28 lei

 

 

Știri de Cluj a solicitat la începutul săptămânii un punct de vedere al ANAF în legătură cu descinderile de la Polus Center Cluj și cu magazinele închise în centrul orașului, dar încă nu am primit niciun răspuns. 

Comentarii Facebook