Ce salarii oferă italienii de la DeLonghi muncitorilor care vor lucra la Jucu

 

Italienii de la DeLonghi nu sunt foarte deschiși la pungă când vine vorba despre salariile promise clujenilor care vor lucra în fabrica de la Jucu. 

 

Producătorul italian de electrocasnice DeLonghi a recrutat în aceste zile circa 70 de persoane pentru a lucra în fabrica de la Jucu. Discuțiile s-au purtat numai cu foștii angajați Nokia, fiind chemați circa 300 de oameni la interviurile făcute de de Simon Petru, Carmen Mester si Cristian Copil, foști șefi în cadrul fabricii Nokia.

 

Unul dintre cei care au fost la interviuri a relatat că salariul oferit la angajare va fi de 1.100 de lei, din care trebuie plătit transportul până la fabrica de la Jucu. ”Salariul în mână ar fi de 650 - 700 de lei după toate taxele și plata transportului”, a spus sursa citată.

 

Cei 70 de angajați selectați vor fi trimiși în Italia la specializare timp de 3 săptămâni, urmând ca în decembrie și ianuarie 2013 să fie angajate și alte persoane.

 

Producția de la Jucu ar urma să fie pornită în perioada ianuarie - februarie 2013. Programul de lucru va fi de 9 ore, iar pe liniile de producție vor lucra 53 de operatori.

 

DeLonghi va lucra în fosta hală Nokia, cumpărată de la producătorul finlandez de telefoane mobile.

Comentarii Facebook