Ce părere aveți despre Târgul de Crăciun de la Cluj? E prea scump sau sunt ”prețuri de Cluj” - Sondaj


Târgul de Crăciun atrage oameni pentru că foarte mulți așteaptă acest eveniment tot anul, dar vocile care spun că este exagerat de scump sunt tot mai puternice. 

Deja știrile de la Cluj, care prezintă porția de cârnați cu 60 de lei sau langosul cu 20 de lei, au făcut înconjurul țării. 

Târgul de Crăciun din Cluj este tot mai criticat: Ar trebui să se bucure întreaga comunitate, nu doar cei cu dare de mână

De câțiva ani Primăria Cluj-Napoca a renunțat să mai organizeze târgul de la Cluj și încasează redevență de la o firmă privată, care mai apoi trebuie să scoată și profit de la comercianți și vizitatori. Spre exemplu, la târgul de Crăciun de la Florești, prețurile sunt mult mai mici, pentru că organizator este Primăria. 

Turist, uluit de prețul unei porții de patru cârnăciori, la Târgul de Craciun de la Cluj: Îți stă mâncarea-n gât! - FOTO

Primăria Cluj-Napoca motiva în 2018 când a cedat organizarea Târgului că astfel nu va mai investi din banii clujenilor în acest eveniment. Culmea este că acum, după ce s-au iscat critici, municipalitatea s-a răzgândit. 

Emil Boc a fost intens criticat pentru prețurile mari din centrul Clujului și acum anunță că face un Târg de Crăciun în Iris.

Știri de Cluj a lansat un sondaj cu întrebarea ”Ce părere aveți despre Târgul de Crăciun de la Cluj?”.

Ce părere aveți despre Târgul de Crăciun de la Cluj?

  • E bine organizat, dar e scump!
    36%
    20
  • Nu e scump, sunt prețuri normale!
    11%
    6
  • Nu frecventez, pentru că nu îmi place!
    29%
    16
  • Aș merge, dar e prea scump!
    25%
    14

Comentarii Facebook