Ce caracteristici va avea noul iPhone 5

 

Apple a trimis invitații pentru un eveniment care va avea loc în 12 septembrie, iar zvonurile sunt că atunci va fi lansat iPhone 5. 

 

Compania nu a explicat cea se va întâmpa la evenimentul din San Francisco. 

 

Unii experți susțin că Apple va reseta denumirea noului telefon și va opta pentru un nume nou.

 

Vez care ar fi caracteristicile noului telefon al companiei Apple:

 

1. Va fi mai subţire ca iPhone-urile 4 şi 4S. Apple a integrat senzorii de atingeri în ecran (până acum exista un strat separat sensibil la atingeri), astfel că ecranul noului iPhone va fi mai subţire, iar imaginile afişate vor avea culori mai intense. 

 

2. Potrivit informaţiilor apărute în presă, iPhone 5 va avea un display de 4 inci, cu jumătate de inci mai mare decât display-urile iPhone-urilor de până acum. 

 

3. Adio Google Maps: Apple va introduce în noul sistem de operare iOS 6.0 un serviciu propriu de hărţi şi de navigaţie, dorind astfel să se desprindă cât mai multe de rivalii de la Google. 

 

4. Noul iPhone va avea un conector mai mic decât modelele precedente (care au conectoare de 31 de pini), însă deocamdată nu se ştie exact câţi pini va avea noul conector. 

 

5. iPhone-ul 5 va integra tehnologia 4G LTE, la fel ca noul iPad, lansat în luna martie. 4G LTE va asigura viteze mult mai mari pentru internetul mobil, însă numai în ţările în care această tehnologie este prezentă (din păcate, nu şi România). 

 

6. Spaţiu de stocare: Este de aşteptat ca Apple să renunţe la memoria de 8GB începând cu iPhone-ul 5, astfel că varianta de bază va fi de 32GB. 

 

7. O cameră foto/video mai bună decât cea de 8 megapixeli cu care este dotat iPhone-ul 4S. 

Comentarii Facebook