Casele din Ungaria, vândute la prețuri de „bun-simț”. Cum arată o locuință de 30.000 de euro, aflată la doar 6 kilometri de frontiera română- FOTO


Casele, cu teren de sute, chiar mii de metri pătrați, sunt la un preț de chilipir în localitățile situate la câțiva kilometri de frontiera română, în localitățile maghiare. Încep de la 2.500 de euro și pot ajunge la 40-60.000 de euro. Prețul le face extrem de atractive pentru sute de români care au devenit proprietari în Ungaria.

În România un apartament cu două camere, cu o suprafață de aproximativ 60 mp se apropie de 100.000 de euro, iar o casă este aproape imposibil de achiziționat de un român de rând, din cauza prețurilor foarte ridicate.

Pe grupurile cu case și terenuri ieftine la țară apar tot mai des oferte din Ungaria. Prețurile sunt de „bun-simț”, majoritatea locuințelor fiind situate în orașul Bătania, la o distanță de șase kilometri de la granița româno-maghiară, în partea sud-estică a județului Békés. Nu este de mirare că în 2021 a crescut semnificativ numărul românilor care s-au orientat către o casă la vecini, în Ungaria.

Vezi și: Casă bătrânească din Gherla, scoasă la vânzare la un preț halucinant: E un zero 0 în plus sau nu văd bine?/Asta se întâmplă când lipsești mult de la școală

Cum arată o oferta pentru o casă care costă puțin peste 30.000 de euro 

„Casa de vânzare în Battonya, Ungaria

31.900 EURO

CASA PRINCIPALA

Suprafata utila: 84m2

Mansarda poate fi extinsă

2 camere

1 bucatarie

1 camera de depozitare

1 baie

1 Toalete Separat

Încălzire: încălzire centrala cu gaz și, de asemenea, cu lemne și soba de faianta

Electricitate: Da, inclusiv curent puternic

Racord apa și canal: Da și fantana proprie de apa

Tip construcție: construcție din beton + cărămidă, foarte stabilă fara fisuri in pereti

Fațada exterioară este din beton - tencuită

ANEXE

4 camere de diferite dimensiuni realizate din construcție cizelată care în prezent sunt folosite ca bucatarie de vara, cazane, depozitare, camera de scule...

Mai sunt extensii care au nevoie de renovare.

GRĂDINĂ

Multe tipuri diferite de pomi fructiferi (meri, pruni, smochini și brazi)

Strugurii albi și întunecați

Teren: 1.400 m2

Casa este în stare foarte buna, totul functioneaza, este absolut uscata si fără fisuri...bineînțeles că are nevoie de un nou strat de vopsea de la noul proprietar.

Mansarda poate fi extinsă pentru a crea și mai mult spațiu de locuit!

Locația este centrală... 5 minute de mers pe jos până în centrul orașului Battonya.

Strada și imprejurimile foarte liniștite”, se arată într-un anunț publicat pe un grup cu case și terenuri la țară ieftine. 

cas1.jpeg

cas8.jpeg

Comentarii Facebook