Casă bătrânească din Gherla, scoasă la vânzare la un preț halucinant: E un zero 0 în plus sau nu văd bine?/Asta se întâmplă când lipsești mult de la școală


O casă bătrânească din Gherla a fost scoasă la vânzare la un preț exorbitant de 160.000 de euro. Cei care au văzut anunțul nu s-au abținut să facă haz de necaz, dar aparent numele județului cântărește mult, proprietara precizând pentru cei care au crezut că a pus prea multe zerouri că nici garsonieră nu găsești la 16.000 de euro în Gherla, mai nou. 

„Casă de vînzare în Gherla, compusă din 2-2camere, bucătărie, baie, 1 hol, 2 cămari, garaj, cotete, magazie, suprafața 74m, grădină, total suprafață 640 m. Gaz,curent, apă, canalizare, centrală, sobă teracota, fântână, ieșire la 2 străzi, acte la zi, locuibilă, necesită renovare”,  se arată în anunțul publicat pe un grup de Facebook.

Întrebată de preț, proprietara a precizat că este 160.000 de euro, dar e „ușor negociabil prețul”.

„E un zero 0, în plus sau nu văd bine?”; „Asta se întâmplă când lipsești prea mult de la școală,mai ales orele de matematică,nu știi când să te oprești, nu știi câte cifre trebuie adăugate. Nu ai și tu un prieten isteț să te ajute?”; „Cam ~ de mult!!! Fără un 0 te caut. PROMIT!” - au făcut haz de necaz cei care au văzut anunțul.

Comentarii Facebook