Miercuri 24 Aprilie

Care sunt cele mai bune laptopuri Lenovo?


Fondat în 1984, Lenovo este astăzi unul dintre cei mai mari producători de PC-uri. Un statut dobândit de când firma a cumpărat divizia de computere personale a IBM în 2005. Lenovo a cumpărat și Motorola Mobility de la Google în 2014. Gigantul oferă acum o gamă largă de laptopuri sub diferite mărci.

De la gama Lenovo Legion pentru gameri, până la brandul emblematic Lenovo ThinkPad pentru profesioniști și chiar gama de PC hibride „Yoga”, Lenovo nu se odihnește și continuă să inoveze pentru a satisface nevoile profesioniștilor. Pentru a te ajuta să alegi, iată ghidul nostru cu cele mai bune modele realizate de Lenovo. 

1. Lenovo Legion Y740-15

  • Panou frumos mat IPS 144 Hz (G-Sync)
  • Performanță grafică
  • Design simplu pentru un PC de jocuri

De câțiva ani, Lenovo a investit serios în segmentul de gaming pe laptop-uri cu gama sa „Legion”. Disponibile în mai multe dimensiuni și configurații, aceste aparate sunt acum una dintre mărcile care contează atunci când cauți o mașină de joc puternică și portabilă. 

Lenovo Legion Y-740 15 este o evoluție plăcută a modelului anterior. Noul său ecran Full HD de 144 Hz este deosebit de convingător, la fel ca și GPU-ul său RTX 2070, care oferă performanțe excelente de joc. Designul sobru ar trebui să convingă și gamerii care doresc să-și folosească computerul într-un cadru profesional. Singurele întrebări pe care ni le punem sunt cele despre durabilitatea șasiului și regretăm autonomia extrem de redusă, care înseamnă că trebuie să porți în permanență încărcătorul cu tine.

2. Lenovo ThinkPad T490s

  • Șasiu și tastatură de calitate
  • Afișaj luminos, mat 1080p
  • Foarte bună autonomie

Este inutil să mai prezentăm PC-urile din gama Lenovo ThinkPad, mașini cunoscute că au fost concepute să reziste și apreciate de profesioniști. Creată în 1992 de IBM, marca Lenovo ThinkPad a fost dezvoltată și comercializată din 2005 de către producător. 

Lenovo ThinkPad T490s este unul dintre cele mai bune laptopuri de 14 inci pentru munca de biro. Lenovo își arată know-how în proiectarea computerelor pentru profesioniști. Ecranul său de calitate, tastatura excelentă, calitatea impecabilă de fabricație și autonomia sa excelentă sunt toate atuuri de pus în valoare. Cu siguranță nu este perfect, dar dacă îți cunoaști bine utilizările și alegi acest model în consecință, Lenovo ThinkPad T490s îți poate fi alături pentru o lungă perioadă de timp.

3. Lenovo Yoga C940

  • Performanță bună în termeni absoluți...
  • Dispozitiv elegant, perfect asamblat
  • O autonomie bună care îți va permite să lucrezi toată ziua

Lenovo crede ferm în formatul 2-în-1 al computerelor convertibile. În fiecare an, marca oferă noi modele în seria acum populară „Yoga”, aici în versiunea sa C940. O nouă iterație care, fără a perturba formula față de anul precedent, este actualizată cu noi componente interne. Este o astfel de mașină viabilă să servească atât ca PC, cât și ca tabletă? 

Lenovo Yoga C940 este un PC 2-în-1 deosebit de convingător. Finisajele sale „premium”, performanța, autonomia și marea sa mobilitate sunt toate atuuri care ar trebui să convingă utilizatorii care caută un dispozitiv versatil și high-end. Iar încălzirea uneori excesivă a dispozitivului și trackpad-ul său neconvingător nu sunt suficiente pentru a păta imaginea unei game solide care continuă să inoveze, în special cu prezența unei bare de sunet integrate pe acest model.

4. Lenovo Ideapad S540 14

  • Performanță bună de la procesoarele AMD și Ryzen 7 3700U
  • Tastatură plăcută: tastare bună, perfectă pentru lucru
  • Conectivitate cuprinzătoare și atractivă în era USB Type-C

Lenovo Ideapad S540 este o mașină versatilă de gamă medie. Lenovo oferă cu Ideapad S540 al său un laptop PC capabil să îndeplinească majoritatea utilizărilor așteptate de la o astfel de mașină, și anume utilizarea de birou și multimedia. Păcat că autonomia nu permite extinderea experienței pe o zi întreagă și că panoul Full HD IPS lasă de dorit. Procesoarele AMD înlocuiesc cu ușurință configurațiile Intel, cu performanțe mai mult decât convingătoare. O mașină imperfectă, dar echilibrată, care se va potrivi majorității utilizărilor.

Comentarii Facebook