Cantinna - din octombrie, in food-court la Iulius Mall(P)



CANTINNA este despre mancare mereu gustoasa si mereu la un pret bun. Putine sunt ofertele dintr-un food-court care sa respecte acest "mereu".

Din octombrie, la Iulius Mall, Cantinna va propune pentru food-court o abordare proaspata a unor feluri de mancare mai putin cunoscute sau reinventate. Nu e bucatarie romaneasca, nici ungureasca, nici sarbeasca, nici spaniola, ci o selectie a celor mai gustoase feluri de mancare din lume.

Nu ne indepartam de abordarea pragmatica, stim ca servim oameni grabiti, dar vrem sa o facem memorabil: sa ne tineti minte pentru gustul mancarii si pentru varietatea inedita a preparatelor.

Majoritatea operatorilor din food-court au abordări clasice. Noi preferam sa o luam razna, dar numai atat cat sa transformam un banal ficat de pui cu ceapa intr-un deliciu, impopotonandul-l cu struguri si menta.

Cu ajutorul lui chef Adrian Hadean, am reusit sa o luam razna oferindu-le clientilor nostri un meniu "de semnatura" incitant, aspectuos, gustos si care, cel mai important, sta bine in preturi.

Noi nu vom cantari mancarea, vom reduce timpii de asteptare si ne vom juca cu clientul oferindu-i de fiecare data cate o mostra gratuita din inca un fel. Ca sa capete curaj data viitoare si sa comande cat mai variat.

Ca sa nu se plictiseasca.

Pofta nu poate fi nici rea, nici buna. Pofta e pofta! CANTINNA va pofteste: veniti cu toata pofta la noi, din octombrie la Iulius Mall!


PS: Va prezentam prima vedeta a meniului nostru :)


CIORBA DE FASOLE CU CIOLAN
SI PRUNE USCATE

 



Undeva in Codlea, judeţul Brasov, traieste o doamna cam plinuta de la care am furat reteta aceasta.

O sa spuneti că e unguroaica, o sa credeti ca prunele uscate nu au ce sa caute intr-o zama alaturi de un ciolan civilizat.

Mai bine gustati aceasta combinatie dumnezeiasca facuta intr-un modest apartament de pensionari.


N-o sa va dam lectii, puteti sa o incercati si cu salata de ceapa. Dar ar fi mai bine sa nu.