Cel de-al doilea magazin ”SPRINGFIELD” din România s-a deschis la Iulius Mall Cluj(P)


Un nou magazin în care clujenii pot face shopping s-a deschis în Iulius Mall Cluj.

Springfield s-a alăturat, începând de astăzi, 13 septembrie 2013, portofoliului de magazine din îndrăgita destinaţie de cumpărături, fiind al doilea din ţară al brandului cu o experienţă de peste 25 de ani. Situată la etajul 1 în Iulius Mall, în vecinătatea lifturilor panoramice, noua locaţie oferă îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii pentru cei cu stil.

Într-un cadru modern şi de inspiraţie urbană, Springfield aduce un suflu nou modei, mizând pe culoare şi confort, în combinaţii cosmopolite. Ţinute casual, neconvenţionale, cu un design care îmbrăţişează conceptul „relaxed fashion”, sunt propunerile renumitului brand pentru persoanele avangardiste, indiferent de vârstă. Articolele Springfield se remarcă prin croiurile impecabile, calitatea materialelor şi atenţia deosebită pentru detalii. Piesele vestimentare se adaptează uşor stilurilor diferite, fiind ideale pentru o garderobă în tendinţe.

Amatorii de cumpărături vor găsi aici o gamă extinsă de produse de sezon, precum bluze, pantaloni, jachete, pantofi şi numeroase alte accesorii, special create pentru cei care doresc să iasă din anonimat şi să îşi descopere propriul stil. Pe lângă unicitatea noii colecţii, inaugurarea Springfield aduce încă un motiv de bucurie pentru clienţii Iulius Mall, care beneficiază de reduceri de 20%, până pe 15 septembrie.

Comentarii Facebook