Când e vorba de banii câștigați cinstit, fiecare leu contează! Vezi ce companie britanică a înțeles asta (P)



Fără comisioane mari și cursuri de schimb nefavorabile, fără zile întregi de așteptare.

Milioanele de români care lucrează în străinătate au primit o veste foarte bună: nu mai e nevoie să aștepte zile întregi pentru transferuri de bani ieftine, nici să plătească o avere pe transferuri de bani rapide. O companie din Marea Britanică fondată de imigranți acum oferă românilor plecați în afară posibilitatea de a trimite bani în România în orice cont de la orice bancă în cel mult 24 de ore, plătind un comision fix minim și la un curs valutar excelent.

Fiecare om care muncește are dreptul să fie respectat, iar banii lui să fie folosiți cu eficiență maximă. De ce să plătească un procent din suma trasferată, când se poate plăti un comision fix de sub o liră, respectiv sub un euro, indiferent de suma transferată, și banii ajung în contul bancar al destinatarului, direct în lei, în 24 de ore?

TransferGo ajută și tinerii care studiază în străinătate

TransferGo este un serviciu de transfer de bani foarte convenabil, din cont bancar în cont bancar, în orice bancă europeană, cu un comision de doar 0.99 euro sau £0.99 pentru fiecare sumă de bani transferată. Serviciul este special creat persoanele plecate să lucreze în străinătate, care sunt în căutarea unei modalităţi ieftine, simple si rapide de a transfera bani familiei aflate acasă, în țara de origine.
De asemenea, beneficiarii pot fi și tinerii care studiază în străinătate, ajutându-i pe părinții acestora să le trimită bani pentru taxele de școlarizare și costurile de zi cu zi, iefti, rapid și sigur.

TransferGo și-a propus să devină serviciul de transfer de bani preferat de românii care trimit bani celor dragi de acasă. Românii trebuie doar să acceseze TransferGo.ro și să își creeze cont în limba română, iar totul se desfășoară apoi foarte simplu și în siguranță.


Compania poate fi găsită și pe Facebook, aici.

 

Comentarii Facebook