RECORD nou pe Aeroportul Cluj. Ce companie a ajuns la 5.000.000 de pasageri

 

O companie aeriană a atins numărul de 5.000.000 de pasageri pe Aeroportul Internațional Cluj. 

 

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa de Est şi Centrală, anunţă atingerea unui număr istoric de pasageri pe aeroportul din Cluj, 5.000.000. Wizz Air a iniţiat în 2007 operaţiunile din Cluj, iar de atunci a dezvoltat rapid reţeaua sa de rute cu destinaţii dorite de românii din Transilvania. În prezent, Wizz Air operează zboruri pe 25 de rute de la baza din Cluj, deservite de patru aeronave moderne Airbus A320.

 

Pasagerul cu numărul 5.000.000 este doamna Eugenia Rus care a călătorit ieri pe ruta Milano Bergamo – Cluj. Extrem de încântată şi emoţionată, norocoasa pasageră a spus: ”De nouă ani lucrez la un spital din Monza. Sunt singură aici, dar periodic mă întorc acasă, la familia mea, şi de fiecare dată călătoresc cu plăcere cu Wizz Air. Bucuria de a fi în curând lângă ai mei mi-a fost dublată de Wizz care mi-a dăruit un aşa cadou neaşteptat, un voucher pentru o călătorie tur-retur spre orice destinație Wizz Air din Cluj-Napoca. Să te afli la atâţia metri înălţime şi să afli de la cei din aeronavă că eşti pasagerul cu numărul 5.000.000 e ceva ce ţi se întâmplă o dată în viaţă!”.

 

Daniel de Carvalho, purtătorul de cuvânt Wizz Air a declarat la rândul lui: ”Felicitări pasagerului Wizz Air 5.000.000 din Cluj-Napoca. Acest număr impresionant confirmă cererea crescută pentru zborurile noastre cu preţ redus, către orice destinaţie dorită, cum ar fi Dubai. Aşteptăm cu nerăbdare şi mai mulţi pasageri din Cluj şi din judeţele vecine, cu atât mai mult cu cât pe viitor reţeaua noastră de destinaţii şi frecvenţele de zbor vor creşte. De asemenea, credem că acest eveniment este important pentru economia din Cluj – Napoca: se estimează că fiecare 1.000 de pasageri transportaţi facilitează crearea unui nou loc de muncă în economia locală”.

Comentarii Facebook