Brinel Cluj livreaza calculatoare in valoare de 1 milion de euro Spitalului Clinic Judetean Cluj!


Net Brinel SA Cluj a castigat licitatia de achizitie a calculatoarelor pentru modernizarea sistemului informatic al Spitalului Clinic Judetean. Platforma va fi folosita pentru dezvoltarea unei retele online.

Firma clujeana trebuie sa livreze "pachete software pentru uz medical, platforme informatice, echipamente de retea, servere si sa instaleze computerele si de echipamentele de procesare a informatiilor", se arata in anuntul de atribuire a contractului publicat pe rolicitatii.ro.

Valoarea totala a contractului este de 4,2 milioane de lei, iar Net Brinel SA Cluj a fost singura firma care a participat la licitatie.

Finantarea este facuta din programul POS Cresterea Competitivitatii Economice Axa III "Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor pentru sectoarele privat si public".

Investitia totala se ridica la 5,3 milioane de lei, iar din acest bani va fi creat si un nou portal al Spitalului Clinic Judetean, unde pacientii isi vor putea crea conturi si vor putea afla informatii despre serviciile medicale oferite de unitatea sanitara sau sa isi faca programari la medici.

 

Citeste si...

Spitalul Clinic Judetean Cluj investeste un milion de euro intr-un site si un sistem informatic modern, unic in tara - VIDEO

Programari online la medicii de la Spitalul Clinic Judetean Cluj, printr-un portal finantat din fonduri europene

Comentarii Facebook