Branza de Nasal, cartofii de Rasca si ceapa de Turda promovate cu ajutorul lui Florin Piersic, prin Asociatia "Produs de Cluj"


Consiliul Judetean Cluj va fonda anul viitor Asociatia "Produs de Cluj", prin care intentioneaza sa organizeze targuri si expozitii de promovare a produselor traditionale in toata tara.

In cadrul asociatiei va fi cooptata Camera de Comert si Industrie, dar si alte asociatii de mestesugari si producatori.

"Consiliul Judetean Cluj va lansa Asociatia 'Produs de Cluj', fondata de Consiliul Judetean, Centrul Agro-Transilvania si Centrul Culturii Traditionale. Vom cauta sa atragem Camera de Comert si Industrie, asociatii de mestesugari, asociatii de agricultori, de producatori, pentru a promova produsele si valorile traditionale clujene prin organizarea de targuri, evenimente, expozitii. Vom incerca promovarea produselor de Cluj in toata Romania, a brandurilor locale pe care le mai avem, cum ar fi branza de Nasal, cartofii de Rasca", a declarat Alin Tise.

Pentru ca mesajul sa fie mai bine receptat, presedintele Consiliului Judetean Cluj a precizat ca vor fi cooptati in acest proiect actori cunoscuti, intre care Florin Piersic, dar si realizatori de televiziune.

"Primul targ speram sa il organizam in ianuarie 2011. Trebuie sa ne implicam in a cunoaste mai bine si judetul. Consiliul Judetean Cluj are obligatia de a promova produsele judetului, pentru ca avem foarte multe de oferit. Dorim sa ajutam orice producator care vine alaturi de noi", a mai spus Alin Tise.

Asociatia "Produs de Cluj" este non-profit, iar numele a a fost inregistrat.

Comentarii Facebook