Afaceri de Cluj! Webfarm.ro, prima farmacie online din oras! Cumperi ce vrei cu un singur click - VIDEO si FOTO


Afacerile incep sa se mute pe internet, pentru ca si clientii petrec tot mai mult timp in spatiul virtual. Webfarm.ro este un exemplu foarte bun: puteti sa cumparati, fara a iesi din casa, prin frig si ploaie.

Afacerea a pornit la drum in iunie 2008, cand a fost creat si site -ul www.webfarm.ro. Administratorul firmei, Marius Craciun, a declarat ca este o necesitate a lumii moderne si o cerere a clientelei, care nu mai dispune de timp pentru a face toate cumparaturile necesare.

"Comenzile au intarziat sa apara in prima instanta, aveam 20 pe luna ceea ce era o gluma fiind obisnuit cu cifra de afacere a farmaciei, dar pe masura ce timpul a trecut am ajuns undeva pe la 300 - 400 comenzi lunar. Toate acestea combinate cu faptul ca numar vizitelor unui site, si implicit numarul comenzilor creste exponential, ne asteptam anul viitor la un 'boom' al acestei afaceri.

Oricum in comparatie cu farmaciile noastre site-ul vinde putin inca, dar in orice caz nu mai poate fi considerat  o gluma ca la inceput! Din pacate, insa clientii din Cluj Napoca intarzie sa apara, ceea ce confirma una din credintele mele si anume: Clujenii sunt o specie care se adapteaza greu la schimbari si renunta foarte greu la obiceiurile vechi. In Cluj Napoca fiecare are farmacia la care se duce zi de zi, in care are incredere, si nu apeleaza la un serviciu nou chiar daca acesta vine cu mai multe avantaje cum ar fi preturi mai mici si livrare la domiciliu. Oricum eu am incredere in clientii clujeni si sper ca si ei pe viitor sa aiba incredere mai multa in www.webfarm.ro
", a descris Marius Craciun in cateva cuvinte o "aventura" de doi ani.

Farmacia Webfarm face parte din grupul de farmacii Elixir, care din 2 decembrie va mai deschide o unitate in Complexul Comercial BIG Manastur.

"Farmaciile Elixir au fost deschise in 1991 si incerca sa combine traditia si experienta unei firme cu o vechime de 20 de ani cu modernul e-comerce-ului si a internetului", a precizat administratorul webfarm.ro, Marius Craciun.

Comenzile se fac foarte usor. Cosul poate fi umplut cu toate cele necesare in casa, fara a mai face drumul pana la farmacia de la centrul comercial.

"Toate comenzile facute pana la ora 18.00 ale zilei curente, vor fi livrate in aceeasi zi, in cazul clientilor din Cluj-Napoca. Incepand cu luna septembrie a anului 2009 toate comenzile sunt livrate prin GLS Curier, firma de curierat prezenta in 34 tari in lume. Transportul va costa 10 RON oriunde in tara si NU exista taxa de kilometri in plus sau taxa pentru kilograme in plus. Daca comanda depaseste 300 RON transportul este gratuit oriunde in tara", precizeaza administratorul Webfarm.

Comenzile vor fi livrate in maxim 72 de ore lucratoare.

Comentarii Facebook