Boc susține că vizita făcută în China în 2011 dă roade: Acum au venit la Cluj și sunt interesați de Autostrada Transilvania și centrala de la Tarnița

 

Primarul Emil Boc a declarat că investitorii chinezi care au venit la Cluj sunt interesați să investească în marile proiecte de infrastructură.

 

Eu mă bucur că vizita pe care am făcut-o în august 2011 în China începe să își arate rezultatele. Tarnița a fost obiectivul numărul 1 pe care l-am avut pe agenda întâlnirilor noastre din China pentru a aduce investitori la Cluj. De asemenea, realizarea centurii ocolitoare a Bucureștiului sau podul de la Brăila erau obiective care se aflau pe lista noastră de obiective prioritare. Sper ca ele să se concretizeze în perioada următoare, pentru că intr-adevara China reprezintă o soluție importantă de investiții în România.

 

Acel parteneriat pe care l-am încheiat atunci trebuie să se concretizeze. E bine și sper ca Ministerul Economiei să nu abandoneze proiectul așa cum a făcut-o mai bine de un an de zile”, a declarat Emil Boc.

 

Prefectul Vușcan vrea să aducă bani din China pentru Autostrada Transilvania

Comentarii Facebook