Boc, glumind despre candidatura la Primaria Cluj-Napoca: E pe aici prin sala candidatul. Obtinem cel putin 25% la locale VIDEO


Premierul Emil Boc a fost intrebat la finalul sedintei de vineri, de la PDL Cluj, cine este candidatul la Primaria Cluj-Napoca si a raspuns ca "e pe aici prin sala pe undeva".

Fostul premier le-a spus democat liberalilor care este obiectivul partidului. "Obiectivul nostru in alegeri este de a obtine cel putin 25% in alegerile locale, ca prima etapa pentru continuarea guvernarii dupa 2012. De aici incolo, fiecare cu termenele si obiectivele care se impun".

Intrebat de ce atata suspans in anuntarea candidatilor, Emil Boc a spus ca: "Nu este vorba despre suspans. In toata tara in momentul de fata suntem in stadiul de evaluare pentru presedintiilor consiliilor judetene, pentru primariile resedinta de judet si a primariilor de muncipii, orase si comune. Si la Cluj ne aflam intr-o asemenea faza de evaluare. Ceea ce este important la Cluj, dintr-o prima evaluare pe care o avem, este ca avem solutii castigatoare la Cluj pentru a continua administratia locala sub umbrela PDL.

Termenul de lansare nationala a candidaturilor este 28 aprilie. Pana atunci se vor face toate analizele sociologice necesare, precum si discutia din partid, pentru a stabili cele mai bune candidaturi pentru Cluj", a mai spus Emil Boc.

Presedintele PDL a mai spus ca "Alin Tise este favorit la Consiliul Judetean Cluj, are de departe cele mai mari sanse". Intrebat la Primarie cine este favorit, a spus ca: "Avem colegi care pot asigura continuitatea la Primarie", dar la intrebarea daca acestia sunt de fata a raspuns razand ca: "Da, sunt aici de fata! Avem certitudinea ca vom continua guvernarea locala".

 

Boc a venit la Cluj pentru a pregati investitiile Bosch si Delonghi VIDEO

Comentarii Facebook