Blue Air a sărbătorit deschiderea rutei Cluj-Napoca - Liverpool. Vezi cât costă biletele până în orașul celor de la Beatles FOTO



Compania Blue Air a lansat, de la începutul lunii iunie, două noi rute de pe Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” Cluj-Napoca, cître Dublin și Liverpool.

Astfel, compania aeriană a sărbătorit lansarea rutei către orașul care a dat lumii cea mai cunoscută formație din istorie, Beatles.

De asemenea, Blue Air a inaugurat recent si rutele Bucuresti – Cluj-Napoca si Cluj-Napoca – Dublin, astfel Cluj-Napoca devine al saselea aeroport din Romania pe care Blue Air opereaza.

Totodată, începand cu luna octombrie Blue Air isi extinde prezenta la Cluj-Napoca, conectand aeroportul, atat cu Iasi, cat si cu Timisoara.

Este un inceput cu succes ce va fructifica noi rute pe viitor si o prezenta stabila a companiei la Cluj-Napoca. Multumim aeroportului pentru suportul aratat de-a lungul timpului, doar asa am putut dezvolta cele cinci rute pe care le avem la vanzare la ora actuala. Am crescut, dar spiritul nostru este tanar, deschis si dorim sa fie, in primul rand, aproape de pasageri dar si alaturi de agentii de voiaj.”, a declarat Tudor Constantinescu, Director Comercial Blue Air.

Blue Air inregistreaza anul acesta cresteri spectaculoase, atat in privinta numarului de pasageri transportati, cat si al numarului de avioane care alcatuiesc flota. Compania estimeaza o crestere de 50% a traficului, la un total de 3 milioane de pasageri in 2016, fata de anul precedent. Pana la sfarsitul lunii iunie, Blue Air va opera o flota de 28 aeronave Boeing 737.

Pasagerii companiei vor putea calatori in conditii optime pe noua ruta Cluj-Napoca - Liverpool la bordul aeronavelor Boeing 737, beneficiind de siguranta, confort sporit si o durata redusa de zbor. Biletele de avion sunt disponibile la tarife incepand de la 19.99 euro (pret pe segment de zbor, taxe incluse si locuri limitate), pret ce include gratuit un bagaj de mana in limita a 10 kg.

Rezervarile se pot face pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau la cele peste 3000 de agentii partenere.

Comentarii Facebook