Billa Romania, despre produsele expirate si reetichetate de la Cluj: Nu sunt un pericol pentru clientii nostri VIDEO


In urma amenzii de 30.000 de lei primite de Billa Central din partea inspectorilor de la Protectia Consumatorilor Cluj, sefii hipermarketului au spus ca marfa reetichetata nu punea in pericol sanatatea clujenilor.

Jurnalistul Mihai Soica a prezentat in emisiunea Stiri de Cluj LIVE de joi seara un raspuns socant trimis de Billa Romania, ca urmare a amenzii acordate de Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor (CJPC) Cluj.

 

Supermarketul Billa Central, amendat cu 30.000 de lei pentru marfa expirata si reetichetata

 

"Referitor la Billa s-au gasit doua probleme, cu icrele si cu carnea. Referitor la aceste caserole de mici dimensiuni au fost reetichetate, deci ei spun ca au fost reetichetate, ceea ce a fost un gest gresit, dar marfa continuta nu era si nu se putea transforma intr-un produs daunator pentru sanatatea clientilor nostri. Pai daca marfa era expirata, cum sa nu se poata transforma intr-un produs daunator", a declarat Mihai Soica, citand un comunicat semnat de Georgia Sorana, director general Billa Romania.

Directorul CJPC Cluj, Mircea Radu, prezent in emisiunea Stiri de Cluj LIVE, a intrebat si el unde s-a facut ambalarea produsului pentru ca acest lucru trebuie facut intr-un mediu igienizat.

"In ambalajul propriu e normal ca temenul de valabilitate e dat de producator, dar cand ii schimbi ambalajul... Ei nu au voie", a spus Mircea Radu.

Comentarii Facebook