Fostul ambasador SUA, Adrian Zuckerman, a vizitat șantierul Transilvania Smart City Cluj / UPDATE: ”Nu reprezint proiectul. E susținut de Emil Boc!”


UPDATE 

Fostul Ambasador SUA, Adrian Zuckerman, a precizat că el nu are nicio legătură cu acest proiect și că a fost numai în vizită la Cluj. ”Contrary to any statements made by anyone neither I nor DLA Piper represent the Smart City Development in Cluj.  Neither I nor my firm, DLA Piper, represent the developer, its shareholders, principals, investors or anyone else involved with the project.  I visited the site yesterday to see for myself the two billion dollar development of a city within a city consisting of twelve thousand residential units, a retail shopping mall, hotel, hospital, movie studios and public transportation connecting the center of Cluj with the airport and the new development. The Smart City project is supported by the City of Cluj and its Mayor, Emil Boc, as the solution for the future growth needs of Cluj”, a precizat fostul ambasador, printr-un reprezentant.

--------------------------------

Consorțiul PHG s-a alăturat Grupului TSC pentru a dezvolta cel mai mare proiect imobiliar din Sud Estul Europei. La Cluj, pe șantierul proiectului a fost prezent și fostul ambasador al Statelor Unite ale Americii, Excelența sa Dl. Adrian Zuckerman, care va reprezenta capitalul investițional american, sub egida mesajului ”Au venit americanii la Cluj”. Nu în ultimul rând, Excelența sa Dl. Adrian Zuckerman va reprezenta întregul proiect la nivel internațional, în calitate de avocat al proiectului.

Consorțiul PHG îi are ca acționari pe  Maricel Păcuraru, Miron Mitrea, Bobby Păunescu, Cozmin Gușă, Gabriel Oprea și Iulian Horneț.

Marți, 13 decembrie, s-au pus bazele celui mai mare proiect de dezvoltare imobiliară din România. Consorțiul condus de Maricel Păcuraru, împreună cu reprezentanții ”Transilvania Smart City”, Adrian Alexandrov și Adrian Gurzău, au încheiat parteneriatul pentru dezvoltarea și finalizarea unui proiect estimat ca valoare de piață la peste 2 miliarde de euro. Acționarii Consorțiului PHG sunt Maricel Păcuraru, Miron Mitrea, Bobby Păunescu, Cozmin Gușă, Gabriel Oprea și Iuliean Horneț, iar alături de ei este și avocatul Adrian Zuckerman, fost ambasador al SUA în România.

Mega cartierul cu 10.000 de locuințe va fi ridicat pe strada Moș Ioan Roată, pe dealul situat la 2 kilometri de Iulius Mall Cluj.

Omul de afaceri Bobby Păunescu, regizor și președinte ARMIS, a spus la Cluj că ”este un proiect deosebit de ambițios. Antreprenorii români reușesc să dea la o parte orgoliile, orice fel de competiție, și cei mai importanți s-au unit pentru a duce acest proiect, care a început mai de mult, pentru a-l duce mai departe. Acest proiect avea niște probleme, noi am intervenit și încercăm să facem din acest proiect, este o ambiție personală, a tuturor care sunt implicați în acest proiect, de a face din acest proiect un exemplu nu numai pentru România. Pentru că suntem în centrul României și vrem să facem din acest proiect unul care să fie un exemplu pentru Europa. Nu Europa de Est sau zonă sau regiune. 

Vorbim de 12 mii de apartamente, vorbim de un spital, pe care-l vom construi aici, la un nivel atât de ridicat astfel incat cei care mergeau la Viena, Istanbul să vină la București, să vină aici, la Cluj, la acest spital și să se trateze aici, la acest nivel. Astfel încât doctorii români din diaspora, astăzi, să aibă unde să vină. Vom construi și un hotel, cel mai important la nivelul Four Seasons, cu care avem discuții foarte avansate, și cu siguranță acest lucru se va întâmpla, pentru că merită acest loc.

Dacă Cluj-Napoca a fost atestat în anul 124, cred că în 2024 reușim să inaugurăm prima mare parte din acest proiect”.

Dezvoltările de acest fel sunt foarte importante pentru România, care este o țara foarte bogată, nu numai în resurse naturale, ci și în oameni. Acum a venit timpul să facem bine și pentru ei, iar acest proiect este exact ceea ce le trebuie, sunt astfel de proiecte și în alte mari orașe, cum este dezvoltarea de la Romexpo în București sale altele asemănătoare la Iași și Timișoara. România trebuie să arată restului Europei că este una dintre cele mai bogate țări ale continentului”, a declarat și Adrian Zuckerman, fost ambasador al Statelor Unite în România.

Având în vedere că cel mai important festival de film are loc aici la Cluj, vrem sa construim un studio cinematografic de primă mărime, unde mari vedete să poată să filmeze aici. Sunt un mall, shopping mall, foarte multe, iar onoarea de a-l avea pe dl ambasador Zuckerman, ca avocat pentru acest proiect este deosebită”, a mai spus Bobby Păunescu.

WhatsApp Image 2022-12-13 at 15.37.24 (2).jpeg

Foto: Bobby Paunescu (stânga) și fostul ambasador SUA, Andrian Zuckerman (dreapta)

Comentarii Facebook