Atentie cand sunati la Blue Air! Din 1 februarie compania introduce un nou Call Center cu tariful de 62 de eurocenti/minut!

Daca aveti vreo problema legata de zbor sau de biletul de avion si trebuie sa sunati la Blue Air ,pregatiti-va sa platiti mult mai mult decat pana acum. De la 1 februarie compania va introduce un nou call-center cu numarul 1499, apelabil doar din Romania.

 

Pana acum Blue Air folosea la call center un numar Romtelecom cu tarif normal.

 

Call Center-ul are ca scop scurtarea timpului de asteptare. Totul se va face, insa, pe banii clientului, pentru ca tariful de 0, 62 euro/minut este mult mai mare decat cele practicate de oricare dintre companiile de telefonie din Romania, pentru numerele cu tarif normal.


Acestea folosesc tarife cuprinse de 1-2 eurocenti/minut pentru convorbirile in retea, si de 3-5 eurocenti pentru convorbirile in alte retele. Chiar si convorbirile pe Roaming in tari europene sunt mai ieftine decat tariful practicat de Blue Air pentru Call Center. In tarile UE tariful este in jur de 0,46 euro/minut.


"In vederea imbunatatirii serviciilor oferite si mai ales a reducerii timpului de asteptare, incepand cu data de 01.02.2011 puteti apela 1499*, noul numarul de Call Center Romania, unde o echipa de profesionisti va sta la dispozitie non-stop pentru orice informatii si solicitari legate de serviciile Blue Air. Pentru eficientizarea acestui serviciu am apelat la experienta unei companii specializate in relatii cu clientii si am urmarit atat cresterea calitatii, cat si promptitudinea reprezentantilor Call Center. In acest sens, durata medie de preluare a unui apel va fi de doua minute" sustin reprezentantii Blue Air.

 

Prin urmare, nu uitati cand sunati la Blue Air sa nu va lungiti la vorba, ca o faceti pe banii Dvs.

Pana la data de 01.02.2011 puteti apela numarul + 40 21 208 86 86, numar Romtelecom, care este cu tarif normal.

Comentarii Facebook