Duminica 28 Aprilie

”Asta să fie oare sfârșitul? Așa arată falimentul?” - Povestea unei cafenele din Clujul boem care riscă să se închidă - FOTO


Cafeneaua socială Cofeels, Cluj-Napoca, unde lucrează persoane cu dizabilități, iar mare parte din venituri merg spre oamenii cu dizabilități, are probleme financiare și riscă să dea faliment. 

Cofeels este organizat ca un SRL, cu diferența că 90% din profit este destinat scopului social. Când achiziționezi o cafea/produs faci un pas spre a le oferi o viață mai bună celor care nu pot vedea lumea cum o facem noi.

Problema este că oamenii nu prea intră în localul de pe strada Gheorghe Șincai, din centrul Clujului. Oamenii merg la Croco sau la cafenele din Piața Unirii, deși Cofeels este foarte aproape și ar servi unui scop nobil. 

Asta să fie oare sfârșitul? Așa arată falimentul?” De o lună mă întreb foarte des asta.

Să-ți indeplinești un vis e uneori ireal, insă-i o spaimă și mai mare când te afli în fața situației de a pierde ceva ce ți-ai dorit atât de mult. Sunt în fața voastră cu o parte din povestea mea antreprenorială, o poveste plină de provocări. 

În acești primi 2 ani de drum, am experimentat dificultăți care m-au adus la un punct în care am nevoie de ajutorul vostru.

Acum, vă deschid ușa în lumea cafenelei mele, având un motiv clar în minte: să plătesc datorii 31,000 lei. Pentru mine, asta înseamnă că trebuie să vând cel puțin 2400 de pachete de cafea Seaside până la Crăciun.

Îmi pun inima în această afacere, dar recunosc că, uneori, e greu să faci față singur. Așa că m-am gândit că ar fi momentul să vă implic și pe voi în povestea mea. Cu sinceritate și vulnerabilitate, vă cer sprijinul.

Dacă sunteți în căutarea unui cadou deosebit pentru Crăciun sau pur și simplu vreți să vă bucurați de o cafea excepțională, vă îndemn să luați în considerare pachetul nostru de cafea Seaside. 

Fiecare pachet achiziționat nu înseamnă doar o plăcere pentru papilele voastre gustative, ci și un pas mic, dar important, în sprijinul visului meu antreprenorial”, au scris cei de la cafenea.

Comentarii Facebook