Apple a lansat pe piata iPhone 4 - Galerie FOTO


Compania Apple a lansat pe piata iPhone 4, in cadrul conferintei WWDC 2010. Telefonul prezentat chiar de presedintele Apple, Steve Jobs, are un nou design si peste 100 de noi caracteristici.

"Este cel mai frumos lucru pe care l-am facut vreodata. Are sticla pe fata si pe spate, iar pe laterale otel inoxidabil", a spus Steve Jobs.

Telefonul are 9,3 mm grosime si este cu 24% mai subtire decat iPhone 3GS. "Are antene integrate in structura telefonului, nu s-a mai facut asa ceva niciodata", sustine presedintele Apple.

Noul smartphone beneficiaza de tehnologia "retina display". Steve Jobs a explicat ca "in orice display, exista pixeli. Noi am crescut dramatic densitatea pixelilor, 4 in acelasi spatiu. Asa avem mai multa precizie. Când faci zoom, obtii niste imagini extrem de clare. Are 326 de pixeli pe inch. Niciun alt telefon nu are un asemenea display".

"Oamenii nici nu au visat la asa ceva. Textele arata ca pe o carte imprimata foarte fin, nu s-a mai vazut asa ceva pe ecranele electronice. iPhone 4 foloseste un microSIM. Cea mai mare componenta este bateria. Pentru ca am facut bateria mai mare si A4 este buna la managementul energiei, am imbunatatit viata bateriei. 7 ore de convorbiri 3G, 6 ore de navigat 3G, 10 ore de navigat WiFi, 40 ore de muzica si 300 de ore in standby", afirma presedintele Apple.

Camera noului telefon este de 5 megapixeli care filmeaza HD, zoom digital de 5c, focus si flash LED. IPhone 4 beneficiaza de un program care permite editarea imaginilor inregistrate.

Comentarii Facebook