Apartament de 500.000 de euro la Cluj! Cum arată noua senzație imobiliară ireal de scumpă - FOTO


Un apartament care costă 480.000 de euro a fost scos la vânzare la Cluj, nefiind pentru prima dată pe piață.

Apartament Penthouse LUX cu 3 camere in 2 niveluri, situat mun. Cluj-Napoca in cartierul Andrei Muresanu, zona Grand Hotel Italia. Apartamentul este in bloc construit in 2008, izolat termic, clasa energetica a cladirei "B", disponibil pe etajul 3 din 3, cu o suprafața utila de 203 mp + 33 mp terasa.

Compartimentare:  Nivelul 1 - living spaţios, bucătărie deschisă cu loc de luat masa, o baie, spaţiu deservit, maşinii de spălat rufe si uscător ambele Miele, spatiu de depozitare. Întreaga zona este protejata de jaluzele exterioare acţionate cu telecomanda.

Nivelul 2 - doua dormitoare, doua bai, spaţiu depozitare, scările pana la acest nivel sunt îmbrăcate in piele industrială iar rulourile sunt cu protecţie antiefracţie, antizgomot. Apartamentul dispune deasemenea de aer condiţionat rece/cald Daikin , iar vânzarea lui se face complet mobilat si utilat. Optional se poate procura 2 garaje subterane cu CF separat + 2 locuri de parcare (in fata garajelor) si boxa din subsolul blocului”, a precizat agentul imobiliar.

Comentarii Facebook