Vineri 7 Octombrie

Mănășturul este murdar. Boc spune că deja a observat că e mai curat


Clujenii din Mănăștur se plâng că trotuarele și străzile sunt murdare, dar Emil Boc a declarat că, de luni de când curățenia stradală a fost preluată de Supercom, a văzut deja îmbunătățiri. 

Vreau să văd o competiție de talie internațională în Cluj-Napoca și clujenii să meargă să dea note. Să vadă cum e curățenia din centru spre Mănăștur și din centru spre Gheorgheni și Mărăști. Din centru spre Mănăștur e Supercom -ul, iar spre Mărăști și Gheorgheni este Brantner.

Caietele de sarcini au cerut la toate dotări de ultimă generație, de la mașini de spălat automat cu perii, la mașini electrice pentru trotuare, aspiratoare pentru ridicarea frunzelor, la perii moderne și mașini electrice. Acum vreau să le vedem și să analizăm diferența. Le-am cerut să respecte cetățeanul și rigorile legi, prin ceea ce v-ați angajat să faceți.

Dacă nu fac treabă, lista rușinii îi așteaptă. Pe zona dinspre centru spre Mănăștur este mai curat. Primul lucru m-am uitat la bordură, pe Calea Moților, Calea Mănăștur.

Este o etapă mai lungă până cureți în celelalte zone. Am văzut un salt calitativ. Sper că nu e numai de început”, a spus primarul Emil Boc, la emisiunea de la Napoca FM.

Dacă aveți sesizări din Mănăștur sau alt cartier, pe tema menționată de primarul Emil Boc, ne puteți sesiza pe Facebook, Whatsapp (0722804093) sau pe office@stiridecluj.com.

Comentarii Facebook