Ursus vrea sa transforme fabrica de bere de pe Calea Manastur intr-un obiectiv turistic!


Ursus Breweries vrea sa transforme fabrica de bere de pe Calea Manastur, intr-un obiectiv turistic. In plus, numarul de disponibilizari anuntate initial va fi diminuat.

Directorul Agentiei Judetene de Ocupare si Formare Profesionala (AJOFM) Cluj, Daniel Don, a declarat pentru Stiri de Cluj ca a avut o discutie cu reprezentantii Ursus Breweries pentru a vedea ce intentii au cu angajatii.

"Cei de la Ursus mi-a zis ca urmeaza sa dezolte un proiect pe Cluj, care ar presupune o mica unitate de productie si un obiectiv turistic destinat celor care viziteaza orasul. Am mai obtinut un lucru important, ca numarul de persoane care va fi disponibilizat sa fie mai mic. Mi-au spus ca s-au gandit si vor pastra mai multi angajati la Cluj", a mai spus Daniel Don.

Daca saptamana trecuta s-a vorbit despre disponibilizarea a aproximatv 160 de oameni, acum Daniel Don a declarat ca cifra va fi redusa, dar ca inca "nu s-a stabilit cifra exacta. Totul depinde acum de tratativele care sunt duse cu sindicatele".

Ursus Breweries a anuntat saptamana trecuta ca fabrica de bere de la Cluj va fi inchisa pentru ca nu este rentabila. Berea Ursus este unul dintre cele mai importante branduri ale orasului, fabrica de pe Calea Manastur fiind fondata in urma cu 132 de ani.

Comentarii Facebook