ANAF avertizează cu privire la o nouă campanie de mesaje false trimise în numele instituției! Este vizat sistemul e-Factură


Agenția Națională de Administrare Fiscală avertizează, din nou, cu privire la o nouă serie de mesajele false, trimise contribuabililor în numele instituției. Potrivit ANAF, românilor le sunt solicitate informaţii privind facturile emise în sistemul e-Factura pentru societăţile pe care le administrează sau la care lucrează. Aceste mesaje frauduloase sunt trimise de pe adresa de e-mail dan.stanciu@m-finante.com.

,,Reiterăm avertizarea privind campaniile de mesaje false transmise în numele ANAF, prin care contribuabililor le sunt solicitate informaţii privind facturile emise în sistemul e-Factura pentru societăţile pe care le administrează sau la care lucrează. Mesajele sunt transmise, de această dată, de la adresa de e-mail dan.stanciu@m-finante.com”, a transmis, ANAF.

De asemenea, instituția precizează că serviciile oferite de RO e-Factura sunt accesibile prin Spaţiul Privat Virtual (SPV), respectiv prin API (interfaţa pentru depuneri/interogări automate).

Contribuabilii pot obţine informaţii fiscale cu caracter general la call center ANAF: 031.40.39.160.


Comentarii Facebook