Duminica 28 Aprilie

Amendă URIAȘĂ pentru organizatorii Kings on Ice din partea Protecției Consumatorilor Cluj


Protecția Consumatorilor a amendat firma care a organizat spectacolul Kings on Ice de la Cluj-Napoca, în urma reclamațiilor depuse de spectatorii nemulțumiți că show -ul nu a avut loc sâmbătă seara, așa cum trebuia, din cauza faptului că gheața nu a fost pregătită la timp. 

Firma care a organizat spectacolul „Kings on Ice” de la Cluj-Napoca a fost amendată cu 50.000 de lei.

Spectacolul trebuia să înceapă sâmbătă, 7 decembrie, de la ora 20.00, la BT Arena, și să țină trei ore. Firma din Ungaria care a realizat gheața nu și-a făcut treaba la timp, iar show -ul a fost mutat duminică, de la ora 9.30, și a durat o oră și jumătate, organizatorii spunând că nu au mai avut loc pauze. 

Problema este că la BT Arena s-au prezentat sâmbătă seara mii de oameni, care au aflat acolo că spectacolul nu se va mai ține.

Mesajul organizatorilor ”Kings on Ice”, după scandalul de la Cluj: Vina exclusivă este a firmei de producție a patinoarului - VIDEO

Show -ul de duminică a fost foarte bun, aplaudat de oameni. Cu toate acestea, gheața a făcut nu a fost impecabilă nici a doua zi. 

Cei care nu au mai vrut să meargă la spectacolul de a doua zi vor primi banii înapoi. 

Kings on Ice la BT Arena! Spectacol grandios, dar GAFA cu gheața este de nepermis - VIDEO cu momentele magice de pe gheață

Cu toate acestea, Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Cluj a dat amenda de 50.000 de lei și a obligat firma să restituie preţul biletelor în termen de 15 zile.

În urma cercetării a 30 de reclamaţii depuse împotriva organizatorului , s-au descoperit mai multe deficienţe. Prin neasigurarea suprafeţei de gheaţă, conform standardelor, evenimentul a fost reprogramat pentru a doua zi, dată la care suprafaţa gheţii prezenta neconformităţi, consumatorii au fost ţinuţi în condiţii improprii, în frig, nefiindu-le permis accesul de la ora 18 cum era în program, nu a existat comunicare referitoare la reprogramarea spectacolului şi nici privind recuperarea sumelor plătite, spectacolul trebuia să ţină 120 de minute şi a fost comprimat la 70 de minute. Organizatorul a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 50.000 de lei”, se arată în comunicatul CJPC Cluj.

Foto: Patinatorul Evgheni Plushenko și violonistul Edvin Marton, sâmbătă seara, explincând că nu pot intra pe gheață

Comentarii Facebook