Kings on Ice la BT Arena! Spectacol grandios, dar GAFA cu gheața este de nepermis - VIDEO cu momentele magice de pe gheață


Sportivii și artiștii care au performat duminică dimineața la BT Arena, la spectacolul ”Kings of Ice”, au adus magia iernilor rusești la Cluj-Napoca. Evgeni Plushenko a patinat ca un țar rus, iar fiul acestuia îi calcă pe urme, fiind extrem de talentat.

Spectacolul ar fi trebuit să aibă loc sâmbătă seara, dar firma din Ungaria care ar fi trebuit să realizeze patinoarul din BT Arena a dat-o grav în bară. Gheața nu a fost pregătită, iar miile de spectatori veniți la sală au trebuit să plece acasă. Spectacolul a fost mutat pe duminică dimineața, de la ora 9.30. 

Show -ul a fost total, spectatorii oferind ovații la scenă deschisă artiştilor gheţii, care au performat la un nivel foarte înalt. Au intrat pe gheață acrobați, dar și marele patinator Evgeni Plushenko și fiul său, în premieră mondială într-un spectacol, acompaniați de violonistul Edvin Marton.

Spre final s-a văzut, însă, că firma care s-a ocupat de gheață a făcut lucrurile în grabă, deoarece apa țâșnea din conductele de pe marginea patinoarului.

Snapshot 2 (12-8-2019 12-29 PM).png

Nu toți spectatorii au revenit la BT Arena pentru spectacolul de duminică dimineața, iar organizatorii au promis că aceștia își vor primi banii înapoi.

Cum se pot recupera banii de pe biletele plătite la Kings of Ice, de către cei care nu au mai participat


Comentarii Facebook