Aeroportul Cluj are cel mai modern Duty Free din România. Magazinul BestValue a fost refăcut - VIDEO și FOTO

 

Noul Duty Free / Travel Retail de la Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” Cluj a fost inaugurat marți, 4 decembrie. Magazinul BestValue a suferit modificări totale, iar investiția a fost de 800.000 de euro.

Compania Millennium Pro Design, lider de piață în sectorul de Travel Retail, a relansat magazinul BestValue din cadrul terminalului de plecări de la Aeroportul Cluj. După o investiție de 800.000 de euro, magazinul BestValue Cluj devine al doilea mare magazin BestValue, ca suprafață și cifră de afaceri, după cel situat în Aeroportul Internațional Henri Coandă. Directorul general al companiei, Cristian Negoiță, ne-a declarat că, pentru firma pe care o conduce, Aeroportul din Cluj este la fel de important ca și cel din București, semn că dezvoltarea de la Cluj se face simțită, iar numărul de pasageri contribuie din plin la afacerile pe orizontală care au loc în zona aeroportului.

Magazinul de la Cluj a fost proiectat de o echipă de arhitecți din Cluj-Napoca și reprezintă o premieră de concept și design, fiind primul din noua generație de magazine BestValue. 

Noul concept a generat mai mult spațiu pentru produsele fashion și accesorii și a repoziționat alte categorii. În centrul noului Duty Free de la Cluj tronează un impunător spațiu de expunere ornat cu ecrane LED, care proiectează imagini. 

Portofoliul noului magazin de la Cluj cuprinde peste 2.000 de produse, de la 50 de branduri de parfumerie, printre care Chanel, Dior, Ton Ford, Lancome, Kilian, Hermes, Guerlain, Armani, Yves Saint Laurent, Boss etc, branduri de fashion, precum Guess și Desigual sau bijuterii - Swarovski, Fossil. Nu lipsesc nici accesoriile, băuturile, dulciurile, jucăriile, valizele și suvenirurile.

Prin această remodelare a magazinului, am încercat să oferim clienților noștri o interacțiune unică, utilizând spații fluide de tip walk-through și facilitând comunicarea vizuală cu ajutorul tehnologiei inovative (ecrane multimedia). Zonele dedicate categoriilor de produse sunt clar evidențiate și ușor accesibile, tocmai pentru a veni în întâmpinarea pasagerilor grăbiți care caută produsul potrivit. Clujul este un prim repet pe harta Millenium, iar noul concept al magazinului Plecări Internaționale Cluj-Napoca este trend-setterul care va marca startul schimbărilor de design al magazinelor BestValue”, a declarat Cristian Negoiță, Director general Millenium Pro Design (Video).

Una dintre viitoarele surprize pentru Cluj este deschiderea unui spațiu al celebrului brand Victoria's Secret, cu care compania Millenium este în negocieri.

Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” din Cluj-Napoca este, în prezent, în plină dezvoltare, iar numărul pe zboruri internaționale crește continuu. În primele nouă luni ale anului, peste 880.000 de pasageri au trect prin magazinul de tip walk-through, 22,5% dintre aceștia devenind clienți BestValue. 

BestValue este prezent pe Aeroportul din Cluj-Napoca cu două magazine pe fluxuri internaționale de pasageri, unul situat în Terminalul Plecări Internaționale, care a trecut printr-un amplu proces de remodelare, și celălalt în Terminalul Sosiri Internaționale, dar și cu un magazin Crew Shop, destinat angajaților aeroportului, situat la etajul 1, în zona de legătură dintre terminalele Plecări și Sosiri. 

Magazinele BestValue din Cluj-Napoca generează 10% din totalul vânzărilor pentru grupul Millenium. 

Grupul Millenium a fost fondat în 1999 și este una dintre cele mai importante rețele de retail din Europa de Est, cu o experiență de 19 ani în domeniul comerțului cu produse de lux. Brandul de retail al Millenium Pro Design este BestValue, iar rețeaua de 16 magazine acoperă cele mai importante aeroporturi din România: București Otopeni (6 magazine), Cluj-Napoca (2 magazine), Timișoara (2 magazine), Craiova, Iași, Suceava, Bacău, Constanța și Oradea.

VIDEO: Cristian Negoiță, Director general Millenium Pro Design

Comentarii Facebook