Aeroportul Cluj anunță zboruri către o nouă destinație din Marea Britanie. Vezi cu ce frecvență se zboară


Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj anunță astăzi, 5 iulie 2018, lansarea zborurilor de conexiune între al doilea oraș al Marii Britanii, Birmingham și al doilea oraș al României, Cluj-Napoca, operate de compania aeriană Wizz Air, începând cu data de 16 decembrie 2018.

În ciuda situației Brexit din Marea Britanie, în condițiile în care mai multe companii aeriene au fost îngrijorate de efectele pe care le-ar putea avea ieșirea Marii Britanii din UE și posibilele restricții care ar putea interfera cu planurile lor, totuși, compania Wizz Air nu pare a fi influențată de efectele Brexit-ului, manifestându-și interesul față de oportunitățile de creștere din Marea Britanie.

Astfel, ca parte a strategiei sale de dezvoltare, Wizz Air continuă extinderea rețelei de rute pe Aeroportul Cluj, asigurând conexiunea cu o nouă destinație a Regatului Unit, respectiv Birmingham, care se alătură celor operate în prezent, Doncaster Sheffield și Londra Luton.

Zborurile de legătură dintre cele două mari orașe, vor fi operate cu o aeronavă Airbus A320, având o capacitate de 180 locuri, cu două frecvențe săptămânale, în zilele de miercuri și duminică, din data de 16 decembrie 2018, după următorul program:



Biletele sunt disponibile la vânzare începând de astăzi, 5 iulie 2018. Mai multe detalii privind zborurile și rezervările puteți regăsi accesând site-ul https://wizzair.com/#/

Comentarii Facebook