Adoptă un stil de vedetă și Iulius Mall te premiază cu o sesiune de shopping de 1.000 lei(P)


Amatorii de fashion sunt încurajați să adopte un stil de vedetă, iar pasiunea lor va fi răsplătită de Iulius Mall Cluj cu un make-over complet şi o sesiune de shopping.

Până pe 9 noiembrie 2013, cei care adoră să fie în pas cu modă pot participa la un concurs online cu stil. Participanţii trebuie să intre pe blog.iuliusmall.com şi să aleagă din categoria „stil de vedetă” coafura, machiajul sau ţinuta care li se potriveşte. Concurenţii vor reproduce fidel opţiunea lor şi vor posta fotografia cu schimbarea adoptată pe instagram.com/iuliusmallcluj, folosind hashtag-ul #stildevedetaiuliusmall. Cel mai norocos dintre aceştia va fi premiat cu un make-over complet, oferit de Gett’s Color Bar, şi o sesiune de shopping în valoare de 1.000 de lei. Câştigătorul va fi desemnat, prin tragere la sorţi, în noaptea de 9 spre 10 noiembrie, la ora 01.00, în cadrul evenimentului „Noaptea Reducerilor Vedetă”.

Tot pe 9 noiembrie, începând cu ora 19.00, Iulius Mall îi invită pe insomniacii pasionaţi de shopping să se bucure de promoţii de până la 70% în magazinele lor preferate şi de compania celor mai în vogă artişti. Invitaţii speciali la „Noaptea Reducerilor Vedetă” sunt Smiley şi Andreea Bănică, care vor încânta publicul cu hiturile şi energia lor. Şi îndrăgita trupa clujeană The Remakers va susţine un recital, iar de la sărbătoarea reducerilor nu va lipsi nici simpaticul prezentator Cătălin Măruţă.

Evenimentul va fi condimentat cu prezentări de modă Damat Tween, Il Passo, Lee Cooper, Motivi, Soleil Sucre, Springfield şi Time Out. În plus, clienţii sunt invitaţi în Fashion Corner-ul special amenajat, pentru a beneficia de make-up şi hair-styling gratuit. Pasiunea pentru shopping a cinci persoane se va transforma, în urma extragerilor din oră în oră, în premii la modă: cinci iPhone 5S.

Comentarii Facebook