70 de posturi scoase la concurs la Spitalul Clinic Județean Cluj


Spitalul Clinic Județean Cluj scoate la concurs 70 de posturi vacante sau temporar vacante.

22 posturi vacante de asistent medical generalist cu studii superioare, diplomă de licență, fără condiție de vechime, constituie avantaj experiența în sectorul sanitar. Pe perioada stării de alertă+30 zile.

2 posturi vacante de tehnician de radiologie, cu studii superioare, diplomă de licență, fără condiție de vechime, constituie avantaj experiența în sectorul sanitar. Pe perioada stării de alertă+30 zile.

14 posturi vacante de infirmiere, școală generală, fără condiție de vechime, constituie avantaj experiența în sectorul sanitar. Pe perioada stării de alertă+30 zile.

7 posturi vacante de îngrijitoare, școală generală, fără condiție de vechime, constituie avantaj experiența în sectorul sanitar. Pe perioada stării de alertă+30 zile.

5 posturi vacante de brancardieri, școală generală, fără condiție de vechime, constituie avantaj experiența în sectorul sanitar. Pe perioada stării de alertă+30 zile.

5,5 posturi vacante de registratori medicali, diplomă de studii medii de specialitate sau diplomă de studii medii, 6 luni vechime în activitate, constituie avantaj experiența ca și registrator medical. Pe perioada stării de alertă+30 zile.

1 post temporar vacant de asistent social principal cu studii superioare, diplomă de licență în specialitate, 5 ani vechime în specialitate în sectorul sanitar pe perioada suspendării contractului individual de muncă al titularului de post, pentru concediu îngrijire copil 2 ani, dar nu mai mult de perioada stării de alertă + 30 zile.

Comentarii Facebook