Amendă URIAȘĂ aplicată celor de la Pârtia de Schi Feleacu. Restaurantul avea multe nereguli - VIDEO


O amendă de 50.000 de lei a fost aplicată de inspectorii de la Protecția Consumatorilor Cluj celor care administrează restaurantul de pe Pârtia de Schi Feleacu. 

Un client a făcut reclamație, iar inspectorii i-au dat curs. 

Restaurantul de la Pârtia Feleacu amendat - Ce nereguli s-au găsit

În urma unei sesizări din spațiul public, o echipă de control a Comisariatului Județean Pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Cluj, a verificat, conform competențelor, respectarea prevederilor legale la prestatorul de servicii SC TELESCHI SRL (pârtia Feleacu). 

Cu acest prilej, comisarii clujeni au descoperit mai multe abateri, după cum urmează:

  • dozatoarele de gel igienizant din toalete erau goale
  • o cabină WC aferentă bărbaților era defectă
  • lipsa unor plăci de gresie în incinta spațiilor de toaletă
  • utilizarea unor fețe de masă rupte
  • folosirea unor scaune cu muchii ascuțite, improprii utilizarii
  • zona de bar neigienizată, deși la momentul controlului era ora 14.17, în condițiile în care programul acestuia începe le ora 14.
  • bloc alimentar cu deficiențe: folosirea vaselor emailate, hota îmbâcsită cu depuneri de impurități, plita neigienizată, conducta de apă curentă spartă, folosirea unor frigidere care prezentau rugină în exces, depozitarea unor produse direct pe paviment, zone cu igrasie în perimetrul barului, utilizarea cărnii fără elemente de identificare caracterizare, a veselei din PVC și a unui cântar neomologat”, precizează purtator de cuvant CRPC RNV Cluj, comisarul Lucian Rus.

Restaurantul de la Pârtia Feleacu amendat - 50 de mii de lei este amenda

Operatorul economic a fost sancționat contravențional cu amenda în valoare de 50.000 de lei. Aceasta a fost însoțită de măsura complementară de oprire a prestării serviciului până la remedierea deficiențelor. 


Comentarii Facebook