30 septembrie este termenul limita de plata a impozitelor si taxelor locale

Pana acum, doar 71% dintre persoanele fizice si 59% dintre cele juridice si-au achitat impozitele si taxele la Primaria Cluj.

 

Potrivit Codului fiscal, impozitele si taxele locale se platesc anual, in doua transe egale, iar termenele de plata sunt 31 martie si 30 septembrie. Cei care depasesc aceste termene vor plati penalitati de intarziere.

 

Potrivit reprezentantilor primariei, pana in prezent si-au achitat impozitele 71% dintre persoanele fizice si 59% dintre persoanele juridice. "Persoanele fizice care achita integral pana la data de 30 septembrie 2010 impozitele recalculate, pentru diferentele rezultate beneficiaza de bonificatia de 10% stabilita prin hotararea Consiliului local pentru acest an. Pentru anul fiscal 2010, termenul de plata a diferentelor de impozit este 31 decembrie 2010", se arata intr-un comunicat al primariei.

 

Trebuie sa plateasca diferente fata de impozitul stabilit la inceputul anului cei care au in proprietate doua sau mai multe cladiri si proprietarii de masini, pentru care a fost schimbata modalitatea de calcul a impozitului.

Comentarii Facebook