17 hectare de teren de langa Cluj, la dispozitia Samsung si Daewoo

Primarul Sorin Apostu a anuntat ca pune la dispozitia celor doua firme sud-coreene un teren de 17 hectare de teren intr-un viitor parc industrial din estul Clujului.

 

"Am prezentat in cadrul vizitei pe care am efectuat-o in Coreea de Sud potentialul investitional al orasului. Putem pune la dispozitia companiilor Samsung si Daewoo un teren de 17 hectare situat in estul municipiului, unde intentionam sa construim un parc industrial prin fonduri europene", a declarat primarul Sorin Apostu.

 

El spune ca a prezentat oferta conducerilor celor doua companii la inceputul lunii octombrie, in timpul unei vizite pe care a efectuat-o in Coreea de Sud. Apostu sustine ca Daewoo vrea sa se extinda in Europa si ca acum Clujul are prima sansa de a atrage o astfel de investitie.

 

"In cadrul vizitei la Daewoo, in Seul, am inmanat o scrisoare conducerii companiei din partea Guvernului Romaniei privind oportunitatea de a deschide o fabrica de produse electrocasnice la Cluj. Pe lista Daewoo, Clujul nu exista, dar acum ne pastram prima sansa de a atrage o astfel de investitie", a spus Sorin Apostu, care a precizat ca sud-coreenii vor lua o decizie anul viitor.

 

Primarul municipiului Cluj-Napoca sustine ca in noul parc industrial vor fi create cel putin o mie de locuri de munca.

Comentarii Facebook