Luni 30 Ianuarie

Zodiile și scopul lor în viață. Ce menire ai în funcție de zodieZodiile și scopul lor în viață. Te-ai întrebat vreodată care este scopul tău în viață? Ei bine, doi specialiști sunt de părere că fiecare persoană se naște având caracteristicile unei zodii tocmai pentru că au o anumită menire în viață.

Zodiile și scopul lor în viață. Care este scopul tău în viață, în funcție de zodie?

Auzim des sau ni se spune că nimic nu este întâmplător. Ei bine, de aceeași părere sunt și cei doi specialiști în astrologie, Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici. Cei doi au spus că fiecare persoană are o anumită menire în viață, în funcție de zodia în care s-au născut.

Zodiile și scopul lor în viață. BERBEC

Nativii din zodia Berbec au menirea de a-i ajuta pe ceilalți să devină competitivi și de a le arăta ce înseamnă curajul. Sunt mereu cu un pas în fața tuturor și se implică în foarte multe proiecte, ba chiar și din domenii diferite. Dezavantajul este acela că fac totul în grabă și nu se gândesc la consecințe, iar acest lucru s-ar putea să-i coste la un moment dat.

Zodiile și scopul lor în viață. TAUR

Misiunea Taurilor este aceea de a-i învăța pe ceilalți puterea și valoarea sacrificiului. Acești nativi sunt capabili să riște tot pentru ceea ce iubesc, construiesc totul de la zero și își doresc să aducă stabilitatea în relații. Visul lor este acela de a avea cât mai mult, de a duce o viață lipsită de griji și plină de iubire.

Zodiile și scopul lor în viață. GEMENI

Gemenii sunt cele mai deschise și sociabile persoane. Aceste zodii au rolul de a strânge oamenii împreună și de a crea legături de lungă durată. Gemenii analizează, socializează și adună cât mai multe informații despre orice și oricine. Aceste zodii ne învață să fim curioși și să învățăm în permanență.

Zodiile și scopul lor în viață. RAC

Racii sunt foarte sensibili, iar acest lucru îi face să treacă totul prin filtrul emoțiilor. Sunt persoane sincere și gata să te ajute oricând. Se supără foarte greu, nu țin ură și nu mint. Sunt prieteni adevărați pe care te poți baza oricând.

Zodiile și scopul lor în viață. LEU

Leii sunt adevărați lideri, sunt persoane pe care te poți baza și de la care ai ce învăța. Scopul lor în viață este acela de a le arăta și altora cum să fii curajos, să ai încredere în forțele proprii și să nu îți pese de părerile celorlalți.

Zodiile și scopul lor în viață. FECIOARĂ

Cei născuți sub zodia Fecioarei sunt persoane pudice, discrete și pot trece ușor neobservate dacă își doresc acest lucru. Însă, dacă te vor lăsa să le descoperi, analizează-le cât mai mult. Aceste persoane au menirea de a te învăța să te gândești de două ori mai mult înainte de a lua o decizie. Graba te poate costa, iar fecioarele știu cel mai bine asta.

Zodiile și scopul lor în viață. BALANȚĂ

Nativii acestei zodii iubesc echilibrul și dreptatea. Vor să afle întotdeauna adevărul înainte de a alege o tabără. Menirea lor în viață este aceea de a căuta dreptatea și de a lupta pentru ceea ce este corect. Visează la o lume mai bună și îi încurajează pe ceilalți șă-și depășească limitele.

Zodiile și scopul lor în viață. SCORPION

Scorpionii pun pasiune în ceea ce fac și au o ambiție de fier. Sunt firi dedicate și depun mult efort pentru a-și atinge toate obiectivele. Aceste persoane au capacitatea de a-i ajuta pe alții să-și exprime emoțiile și de a lupta pentru ceea ce își doresc.

Zodiile și scopul lor în viață. SĂGETĂTOR

Săgetătorul este pasionat de călătorii, distracții și noi experiențe. Acești nativi iubesc să facă noi descoperiri și sunt foarte optimiști. Menirea lor este aceea de ai convinge și pe alții să se bucure de tot ce este frumos, de natură, de locuri noi și să aibă mereu zâmbetul pe buze.

Zodiile și scopul lor în viață. CAPRICORN

Capricornii sunt buni antreprenori, oferă susținere și stabilitate apropiaților. Sunt un adevărat exemplu de urmat pentru cunoscuții lor. Scopul lor în viață acela de a-i învăța pe ceilalți ce este mai important și de-ai sfătui atunci când trebuie să facă o alegere importantă.

Zodiile și scopul lor în viață. VĂRSĂTOR

Acești nativi au mania de a se contrazice și vor în permanență să schimbe mentalitatea oamenilor.  Dau sfaturi, vin cu idei și sunt convinși că dețin soluția la orice. Vărsătorii nu regretă nimic și nu se uită în urmă. Misiunea acestora este de a-i ajuta pe ceilalți să fie pregătiți emoțional pentru a face față neprevăzutului.

Zodiile și scopul lor în viață. PEȘTI

Peștii sunt persoane emotive, iubesc arta și sunt visători. Scopul lor în viață este acela de a gândi cu sufletul și de a se ancora acolo unde e nevoie. Ceilalți învață de la ei să-și urmeze visul și să facă exact ceea ce își doresc.


Comentarii Facebook