Zodiac - Care sunt cele mai malefice zodii din Horoscop și care au suflet bun


Fiecare dintre noi are o latură malefică, dar sunt unele zodii care au partea malefică mai accentuată. Astrologii au analizat fiecare zodie în parte pentru a vedea care sunt de partea răului și care de partea binelui.

Care sunt cele mai malefice zodii din Horoscop - Berbec

Nu, tu nu ești malefic. De multe ori ești lăudăros și uiți de unde ai plecat. Însă lumea din jurul tău, îți amintește mereu să ai picioarele pe pământ

Care sunt cele mai malefice zodii din Horoscop - Taur

Ești fălos, mereu te dai mare în față celorlalți. Ești puțîn malefic dar mai mult sfânt. Mereu optezi să faci bine tuturor dar din păcate atunci când ai o reușită, te falesti prea mult și te consideri prea important.

Care sunt cele mai malefice zodii din Horoscop -  Gemeni

Ești 50-50,  nici tu nu știi când vrei să fii bun sau să fii rău. Trebuie să înțelegi că nu ai cum să împaci și capra și varză, nu poți să faci rău apoi să îți ceri scuze, de multe ori poate să fie prea târziu.

Care sunt cele mai malefice zodii din Horoscop -  Rac

Hmm.. mai mult malefic, drăcușorul ce stă pe umărul tău stâng mereu te îndrumă la rele iar tu îl asculți bucuros. Însă nu uită să faci și bine celor care fost lângă ține la momentul potrivit.

Care sunt cele mai malefice zodii din Horoscop -  Leu

Tu ești doar malefic, când e vorba de ține, toți știu că ești malefic. Este o plăcere să faci rău sau să fii discordia problemelor.

Care sunt cele mai malefice zodii din Horoscop -  Fecioara

După numele de zodie am zice că ești sfânt, o fecioara cuminte. Știm că 10 la sută din ține râvnește după răutate. Totuși când ești bun ești luat de prost, așa că trebuie să le plătești răutăcioșilor cu aceeași moneda.

Care sunt cele mai malefice zodii din Horoscop -  Balanță

Știm cât ești de echilibrat, reușești chiar foarte frumos să echilibrezi și aceste sentimente de ura și de bunătate. Uneori faci greșeli și atunci când trebuie să faci bine faci rău.

Care sunt cele mai malefice zodii din Horoscop -  Scorpion

Nu porți pică și nici nu dorești răul nimănui, dar defectul tău este acesta: zici că alțîi dar faci că ține cu toate că ei vor să te ferească de un pericol.

Care sunt cele mai malefice zodii din Horoscop -  Săgetător

Ai mulți dușmani dar asta nu te împiedică să fii bun. Ești o persoană bună și îi ajuți pe toți din jurul tău. Asta îți va oferii un mare ajutor în viață.

Care sunt cele mai malefice zodii din Horoscop -  Capricorn

Teamă de a avea un eșec te face să vrei să calci și pe cadavre. Chiar dacă așa presupune să faci rău celor din jur, tu trebuie să obții reușită.

Care sunt cele mai malefice zodii din Horoscop -  Vărsător

Ești o persoană îndrăzneață. Simțurile tale sunt mereu puse la atac, starnesti invidia tuturor, dar ai o inima mare, mereu faci în așa fel în cât ajuți persoanele la ananghie.

Care sunt cele mai malefice zodii din Horoscop -  Pești

Ai știut mereu în ce ape să te scalzi iar asta te-a scutit de multe. Nu a trebuit niciodată să faci rău sau bine pentru a obține ce vrei. În general știi să echilibrezi asta și le faci pe amandoua.

Dacă vreți să vadă și prietenii dvs zodiacul, vă invităm să îl distribuiți!

Comentarii Facebook