Zodiacul Mincinosilor! Vezi cine minte mai bine si mai mult


Mincinosii se impart pe zodii si unii dintre ei sunt mai abili, iar altii mai nepriceputi, potrivit eva.ro.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Scorpionul nu inventeaza povesti doar ca sa te cucereasca. Cand spune ceva este foarte sincer. Ar trebui, in schimb, sa fii atenta la ce ascunde acest nativ, care adora sa tina secrete. E greu sa-i verifici trecutul pentru ca stie sa-si acopere urmele. il poti prinde cu minciuna doar in momentele de intimitate, cand devine foarte emotional. Nu trebuie decat sa stii ce intrebari sa-i pui. iti va raspunde cu sinceritate.

Sagetator (22 noiembrie - 21 decembrie)
Sagetatorul prefera sa nu se incurce cu minciuni astfel ca, de cele mai multe ori, iti va spune crudul adevar verde-n fata! E adevarat ca daca primeste o provocare tentanta, va apela la diverse trucaje, ca sa se bucure de noua aventura. Cand minte, nu este insa atent la detalii. Asa ca daca vrei sa-l prinzi cu minciuna, deschide bine ochii si-l vei prinde in cel mai scurt timp.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Capricornul minte din vinovatie, dar tot din vinovatie va recunoaste adevarul. Detesta minciunile, pentru ca el este un tip rational, care vrea sa rezolve orice problema in mod direct si rapid. Modificarea adevarului nu reprezinta nimic altceva decat o tragere de timp pentru el. in cazul in care il vezi ca e agitat si pare ca se simte cu musca pe caciula, inseamna ca o minciuna ii da batai de cap.

Varsator (20 ianuarie - 18 februarie)
In cazul in care vrei sa prinzi un Varsator cu minciuna, sansele nu sunt de partea ta. De ce? Pentru ca acest nativ a fost inzestrat cu o minte de geniu, gata sa nascoceasca povesti inedite, dar credibile. in plus, are o stapanire de sine fantastica, asa ca nici nu clinteste cand te minte. Ca sa afli daca te minte sau nu, mizeaza pe prietenia dintre voi si spune-i ca nu-l vei judeca pentru comportamentul lui, chiar daca asta inseamna sa fii tu cea care minte putin.

Pesti (19 februarie - 20 martie)
Barbatul nascut in zodia Pesti te poate minti, in nemarginita sa sensibilitate, cu scopul, justificat crede el, de a nu te face sa suferi! Totusi, firea lui emotionala il va da de gol ca nu rosteste adevarul. Din pacate, s-ar putea sa preferi fantezia construita de acest nativ, decat sa te lovesti de crudul adevar. Ca sa-l prinzi ca minte, fii obiectiva si priveste faptele, nu vorbele.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Afla ca barbatul nascut in zodia Berbec nu minte in mod voit. El considera ca o minciuna o naste pe alta si nu vrea sa-si complice existenta astfel, dar ii si este teama de drama care se va crea, daca vei descoperi adevarul. Totusi, Berbecul va scoate o minciuna pe gura, dar asta numai atunci cand vrea sa gaseasca repede o scuza care sa-l scape de reprosurile tale. Asadar, la cearta, nu crede tot ce-ti spune!

Taur (21 aprilie - 21 mai)
Barbatul nascut in zodia Taur prefera relatiile serioase, in locul aventurilor de-o noapte. Asadar, el pune mare pret pe sinceritate la inceputul unei relatii. Vrea sa stii totul despre el si el, totul despre tine, pentru a vedea daca va potriviti cu adevarat sau nu. Singurul aspect in care Taurul prefera sa apeleze la cateva minciuni este cel financiar. isi doreste un trai lipsit de griji si n-ar vrea ca o femeie risipitoare sa stie cati bani are el.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Cu barbatul din Gemeni ar trebui sa te intrebi cand spune adevarul, nu cand minte. Acest nativ infloreste adesea adevarul si, cand pune ochii pe o femeie care reprezinta o provocare pentru el, ii va spune doar ce vrea ea sa auda. Barbatul din Gemeni are darul vorbirii, iar povestile sale atent fabricate ti se vor parea atat de fascinante, incat nici nu te vei intreba cat adevar exista in spatele lor. Daca vrei adevarul de la el, spune-i-o direct. Va aprecia onestitatea ta.

Rac (22 iunie - 21 iulie)
Barbatul din zodia Rac obisnuieste adesea sa minta pentru a-si proteja sentimentele. ii este teama de esecuri amoroase, asa ca va apela la orice minciuna ca sa te tina langa el. Abia cand va vedea ca totul e pierdut va da cartile pe fata. Este genul de barbat care te mangaie pe par cand te minte. Daca inca ai suspiciuni, ai face bine sa-ti asculti intuitia si sa te pregatesti sufeteste pentru un adevar dureros.

Leu (22 iulie - 22 august)
Nativul din Leu vede in minciuni o forma de divertisment, mai ales daca remarca faptul ca tu ii sorbi fiecare cuvintel cu mare interes. Va povesti cu atat entuziasm incat va ajunge sa-si creada propriile minciuni. Ca sa-l prinzi cu minciuna, nu trebuie decat sa-l rogi sa-ti povesteasca faptele in ordine inversa... Se va incurca! Confruntarea nu va fi insa una prea placuta, caci Leul nu va recunoaste ca a gresit nici in al 13-lea ceas.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)
Barbatul din zodia Fecioara prefera sa ajunga la tinta dorita pe cale onesta, dar cand acest lucru este imposibil de realizat, va trece la planul B, care spune ca scopul scuza mijloacele. Va analiza intotdeauna daca o minciuna merita spusa sau nu. Cand minte, limbajul non-verbal il tradeaza, insa. Daca isi freaca nasul sau inghite in sec si isi drege vocea, cel mai probabil se pregateste sa te minta.

Balanta (23 septembrie - 22 octombrie)
Barbatul din zodia Balanta este de parerea ca fericirea intr-o relatie nu poate fi construita fara ajutorul catorva minciuni. Acest nativ vede in minciuni solutii de moment, care pot alunga ulterioare pericole pentru cuplu. Asa ca va apela la ele fara regrete! Ca sa-l prinzi ca te minte, ar fi bine sa-ti notezi tot ce-ti spune si ti se pare suspect, iar dupa un timp sa-l iei la intrebari. Intre atatea minciuni spuse de dragul armoniei in cuplu, nu-si va mai aminti ce anume incerca sa ascunda acum in timpul zilei.

Comentarii Facebook