Doi copii, care fac senzatie pe YouTube, si-au imbogatit familia cu peste 120.000 de euro VIDEO


Parintii care isi filmeaza odraslele in ipostaze amuzante ajung sa castige zeci de mii de euro. Acesta este si cazul familiei care a postat pe YouTube filmul "Charlie bit my finger - again!".

Un film de 58 de secunde in care vedete sunt doi frati a ajutat familia sa castige din reclame peste 120.000 de euro, dupa ce a fost vizionat de 386 de milioane de ori.

Filmul prezinta momentul in care baietelul de numai un an, Charlie Davies-Carr, ii musca degetul fratelui sau mai mare, Harry. Imaginile au fost prezentate de o televizune din SUA si au devenit un fenomen pe internet, cei doi baietei avand chiar si fan cluburi.

 

Familia a incasat peste 120.000 in urma unui parteneriat cu YouTube. Compania monitorizeaza toate filmele postate si daca unul dintre ele are potentialul de a deveni un "viral" atunci il contacteaza pe cel care l-a realizat si incasarile din reclamele postate pe imagini sunt impartite.

 

Parintii celor doi baietei spun ca vor strange banii intr-un cont special pentru a le putea plati studiile, scrie Daily Mail.


Comentarii Facebook