160.000 de oameni au vizitat Iulius Mall sambata seara! S-a castigat un iPad 2 si o excursie in Brazilia


160.000 de oameni au patrecut in noaptea de sambata spre duminica la Iulius Mall Cluj in cadrul evenimentului "Ramai Treaz". Pe langa reducerile de pana la 70% au fost organizate si concerte.

"In cel mai asteptat weekend din an pentru shopping si distractie, clientii au fost rasplatiti cu promotii savuroase, de pana la 70%, cu mii de premii instant, demonstratii de infrumusetare, parade de moda, concertul lui stefan Banica Jr., recitalul si show-ul de dans marca Andreea Balan si Petrisor. Sambata spre duminica, un fan Iulius Mall Cluj de pe Facebook a primit o tableta iPad 2, iar un client fidel a castigat marea tombola "Veniti la miezul noptii!" si va descoperi misterele cafelei chiar in Brazilia, la Rio de Janeiro!

In decor pe tema cafelei, cele mai mici preturi din an au luat startul la Iulius Mall sambata, la ora 19.00. Pana la miezul noptii, s-au impartit 20.000 de bratari multicolore, iar recitalul live Musix, sesiunile gratuite de hair-styling si make-up Gett's Color Bar, demonstratiile Latte Art si de prajire a cafelei Coffee Beans, competitiile imbietoare barista, paradele de pe catwalk, precum si concursurile cu premii la magazine au incantat numerosul public. Andreea Balan si Petrisor au electrizat clientii si vizitatorii rasplatiti cu miile de cadouri instant: doze de cafea Illy si vouchere la cafenelele din mall, iar stefan Banica Jr. a fost primit cu caldura de transilvanenii veniti la promotiile noptii!", a precizat Sorin Guttman, Shopping Center Manager Iulius Mall Cluj.

La ora 2.00, a fost transmisa in direct pe toate plasmele din mall extragerea pentru tableta iPad 2 oferita unui fan Iulius Mall Cluj pe Facebook. Monica Iulia Popa este fericita castigatoare a tabletei. De asemenea, au mai fost castigate 6 espressoare de cafea si o excursie la Rio de Janeiro, unde va pleca Radu Daniel Airinei si sotia lui.

 

Foarte apreciate au fost si concertele sustinute de Andreea Banica si Stefan Banica Jr.

 

Vezi mai jos imagini...

Petrisor Ruge a adus "Dansez pentru tine" la Iulius Mall. Vezi cum a dansat cu Andreea Balan VIDEO

Comentarii Facebook