Duminica 26 Septembrie

Zodiacul lăcomiei! Care sunt cele mai lacome zodii și văd numai bani în fața ochilor


Banul este ochiul dracului, iar unele zodii sunt renumite pentru lăcomia de care dau dovadă. Sunt unii nativi care nu pot trăi altfel. 

Care sunt cele mai lacome zodii - Taur

Nativul acestei zodii se înconjoară cu obiecte de lux. Preferă să nu aibă ceva, decât ca acel lucru să coste bani puțini. Doza sa de lăcomie nu este foarte accentuată astfel încât să-i strice relația cu cei din jur. Este un familist convins și va pune mereu dragostea înaintea banilor. Pentru taur lăcomia culinară primează, căci ”un taur bine hrănit e un taur fericit”.

Care sunt cele mai lacome zodii - Leu

Este poate unul dintre cele mai lacome semne zodiacale. Încearcă totuși să nu-i spui asta în față. Ei vor totul: Faimă, lux, bani cu nemiluita, dragoste necondiționată, toată atenția din lumea, etc. Ei nu cunosc calea de mijloc, așa dar este totul sau nimic. Se spune că Leii sunt generoși doar dacă ei consideră că ceea ce au strâns este suficient încât să dea și altora.

Care sunt cele mai lacome zodii - Scorpion

La acest nativ întâlnim o altă formă de lăcomie și anume cea emoțională. Are așteptări enorme de la jumătatea sa și vrea ca aceasta să-i ofere absolut totul. Partenerul Scorpionului se va trezi înconjurat de… nimeni! Asta pentru că acest semn zodiacal nu va permite nimănui să intre în viața partenerului său.Se dezvoltă gelozie extremă în cazurile în care Scorpionul are dezvoltată mai mult latura negativă. Există și nativi care luptă cu această parte întunecată și reușesc să răzbească.

Care sunt cele mai lacome zodii - Capricorn

Această zodie de pământ este cea mai lacomă. Nu se mulțumește cu puțin, dar nici cu mult. Este printre cele mai zgârcite zodii și banii nu-i ajung niciodată. Muncește din greu să obțină din ce în ce mai multe beneficii materiale. Nu se lăcomește când vine vorba despre partenerul său. Este rațional și conștientizează că fiecare om are nevoie de spațiu.

Care sunt cele mai lacome zodii - Pești

Au o lăcomie emoțională. Nu se ocupă foarte tare de partea financiară. Uneori ajungi să te întrebi cum reușesc să se întrețină. Într-o relație, acest nativ tânjește după o iubire ca în basme. Peștii suferă cel mai mult de pe urma unei relații pentru că au așteptări total nerealiste de la parteneri.

Comentarii Facebook