Alina Pușcău, cea mai frumoasă româncă, a făcut dezvăluiri despre viața ei și Vin Diesel


Alina Pușcău este una dintre cele mai frumoase românce, dar locuiește de 25 de ani în SUA, unde are succes din belșug. Alina este prietenă cu staruri precum Vin Diesel sau Leonardo diCaprio.

Ea a vorbit despre primii ani petrecuți printre străini, când i-a fost greu. Ea se mutase la Paris și nu știa limba franceză.

Am plecat din țară, definitiv, la vârsta de 16 ani, când am câștigat Elite Model Look. Înainte de acest moment, am colaborat cu o agenție de modele și, la vârsta de doar 14 ani, am lucrat, pentru o perioadă, la Paris. A fost destul de dificil la început, pentru că nu vorbeam limba franceză și eram departe de familie. Însă, în timp, m-am acomodat și mi-am făcut prieteni. De prejudecăți, din fericire, nu m-am lovit niciodată”, a povestit Alina Pușcău, într-un interviu pentru Viva!.

Alina Pușcău s-a iubit, în urmă cu 15 ani, cu Vin Diesel.

Este o viaţă frumoasă la Hollywood. Depinde de moment: petrecerile Oscar sau în general. Am fost şi la petrecerile de la Oscar. Fiecare zi petrecută acolo a fost o experienţă deosebită. L-am cunoscut pe Vin Diesel acum 20 ani, când nu era încă un superstar. Am fost prieteni timp de doi ani şi apoi am fost într-o relaţie. E un om extraordinar, pasionat de ceea ce face şi un prieten minunat. Ţinem legătura”, declara Alina Pușcău în urmă cu mai bine de un an.

Comentarii Facebook