Zodiacul gospodinelor! Care sunt cele mai harnice femei din zodiac, bune de luat de nevastă


Care sunt cele mai bune gospodine din zodiac? Asta e întrebarea! Toate femeile sunt gospodine, într-o măsură mai mare sau mai mică, dar unele sunt adevărate campioane. O adevărată comoară la casa omului. 

Zodiacul gospodinelor - Femeia Taur

Femeia Taur stie cum sa aiba grija de casa. Nativa isi petrece cat de mult timp poate acasa si chiar lucreaza de acasa daca poate. Nativa Taur adora confortul si mancarea buna. Casa ei este calda, primitoare si se gasesc mereu cateva bunatati in bucatarie, facute chiar de stapana casei. Toate nativele Taur pun mare pret pe curatenie si ordine, deoarece le place sa se simta confortabil si sa se relaxeze. Tot ceea ce cumpara pentru amenajarea si intretinerea casei constituie un produs de calitate. Cand cineva vine in vizita, sunt sanse de 110% ca nativa Taur sa fie o gazda atat de buna incat sa impresioneze cu adevarat musafirii.

Zodiacul gospodinelor - Femeia Rac

Femeia Rac este o gospodina pe stil vechi. Acest lucru inseamna ca nativa Rac nu se da in vant dupa cele mai moderne produse care apar la televizor sau prin ziare. Nativa Rac prefera sa foloseasca solutiile si trucurile invatate de la bunici sau de la propria mama. La ea in casa este intotdeauna ceva bun de mancare, deoarece este priceputa in bucatarie si ii face placere sa gateasca pentru familie. Casa reprezinta pentru ea cel mai sigur loc, spatiul intim in care se retrage, unde se simte in siguranta, linistita si relaxata. Astfel, femeia Rac investeste timp, bani si energie pentru a face acest spatiu cat mai placut.

Zodiacul gospodinelor - Femeia Fecioară

Fecioara nu face zece feluri de mancare pentru ca nu are rabdare sa stea in bucatarie, insa casa ei sclipeste de curatenie. Nativa nu este cea mai buna gospodina in bucatarie, dar nimeni nu o intrece in solutiile, tehnicile si produsele pentru a face ordine si curatenie. O Fecioara se pricepe de minune sa sorteze, compartimenteze, structureze. Cine ii da pe mana o casa cu fundul in sus va fi uluit sa gaseasca o noua locuinta, cu lucrurile sortate dupa criterii clare, asezate in cutii, sertare si pe rafturi, fiecare cu eticheta lui. Fecioara este preocupata de microbi, asa ca locuinta ei este adesea foarte curata.

Zodiacul gospodinelor - Femeia Capricorn

Femeia Capricorn este foarte preocupata de treburile casnice si devine rapid o gospodina priceputa. Nativa reuseste sa-si faca programul zilnic in asa fel incat sa-i ramana suficient timp pentru treburile care o asteapta acasa. Femeia Capricorn gateste cu placere pentru familie, incearca retete noi, se intereseaza de alimentatia sanatoasa. Nativa face de mancare nu doar ca sa scape de o datorie, ci si pentru a face placere si pentru a asigura organismului aportul corect de nutrienti. In casa, nativei ii place sa amenajeze totul astfel incat orice ii paseste pragul sa se bucure de confort.

Zodiacul gospodinelor - Femeia Pesti

Femeia Pesti isi petrece mult timp acasa, unde se simte linistita si protejata. Fire sociabila si prietenoasa, femeia Pesti adora sa aiba musafiri, pe care ii rasfata cu tot ce are mai bun prin casa. Musafirii ei nu sunt, insa, orice fel de persoane. Este vorba despre cei mai apropiati prieteni si de familie. Nativa Pesti gateste din pura placere, gasind una dintre cele mai eficiente metode de relaxare in gatit. Incearca mereu retete noi, iar rezultatele muncii sale sunt comparabile cu preparatele unui bucatar profesionist. Ii place sa aiba ordine si curatenie in casa. Lucrurile aruncate prin casa o zapacesc si nu se mai poate concentra. Nativa are o adevarata rutina privind facutul patului, aerisitul, spalarea gresiei, spalarea rufelor si alte treburi.

Comentarii Facebook