Dani Oțil, soț mândru după momentul Gabrielei Prisăcariu de la iUmor: „Ziceau unii că e doar frumoasă”


Dani Oţil a avut o reacţie neaşteptată după ce soţia sa a făcut-o „bunică” pe Mihaela Rădulescu. Prezentatorul a fost invitatul special al juriului de la iUmor, iar pe scenă a apărut chiar soția sa, Gabriela Prisăcariu. Aceasta a pregătit un moment de roast, în care a glumit atât pe seama prezentatorului TV, cât şi pe seama fostei iubite a acestuia, Mihaela Rădulescu.

Dani Oțil s-a arătat extrem de mândru de mama fiului său după seara de ieri, astfel că nu a ezitat să împartă bucuria cu alții. Prezentatorul TV a publicat pe Instagram un mesaj emoționant prin care își laudă partenera de viață. El mărturisește că deși mulți spuneau că aceasta e doar frumoasă, dat fiind faptul că e model, acum Gabriela Prisăcariu a arătat și că e deșteaptă. 

Puteam să văd textul înainte, dar m-am abținut. Gabriela putea să bâlbâie, să rateze măcar un punchline, pentru că nu a vorbit în viața ei la microfon pe scena. Iar ziceau unii ca e doar frumoasă. Se puteau întâmpla multe... Și totuși...Am rămas impresionat. Nu zic mai mult. Toată lumea știe că eu nu laud pe nimeni și nu fac complimente... Daaaaar.....”, a scris Dani Oțil pe Instagram.

Una dintre glumele pe care Gabriela Prisăcariu a făcut-o în roast a fost la adresa Mihaelei Rădulescu, fosta iubită a lui Dani Oțil. Aceasta a făcut-o ”bunică” pe cea care i-a fost parteneră soțului ei în urmă cu mai multă vreme, scrie spynews.ro.

Comentarii Facebook