Vlăduța Lupău nu poate renunța la un obicei prost, o face de fiecare dată înainte de culcare: „mă sună mai des decât mama”


Vlăduța Lupău este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi din țară, iar vedeta este destul de activă pe rețelele de socializare și își ține fanii la curent cu toate momentele din viața ei. Artista dezvăluit că în fiecare seară, după ce fiul ei Iair adoarme, artista susține că are un „obicei prost'', nu se poate abține la comenzile online.

Vedeta a mărturisit că de fiecare dată observă jucării, dar și haine pentru copii, astfel că decide să adauge câteva produse în „coșul de cumpărături”. 

Vlăduța s-a amuzat de situație și susține că, curierul vine destul de des în fața porții și că este sunată tot timpul de către ei pentru colete.

Am un obicei, fetelor, destul de prost și seara. După ce mă pun în pat și după ce adoarme Iair, stau pe telefon și citesc mesaje, până aici e un lucru bun, după care stau pe tot felul de site-uri (...). O grămadă de haine pentru copii, jucării pe toate site-urile și tot aleg și comand și vine curierul și mă sună mai des decât mama, deja ne-am împrietenit, doar mi le lasă la poartă”, a povestit Vlăduța Lupău pe o rețea de socializare.

Vlăduța Lupău, criticată de fani pentru că vrea să-și vândă hainele: „Ei bine, și banii mei sunt munciți”

Vlăduța Lupău și-a luat prin surprindere fanii, asta după ce a mărturisit că vrea să își vândă hainele. Interpreta  a fost criticată de gurile rele care au susținut că ar trebui să le doneze, nu să le vândă.

După ce a postat anunțul că vrea să își vândă hainele și să facă un cont special pentru acest lucru, Vlăduța Lupău a fost criticată de gurile rele, iar aceștia au spus că ar trebui să le doneze în loc să le vândă pe motiv că are bani.

Eu chiar îmi dau de lucru. Am primit mesaje de la voi și m-ați întrebat de ce nu donez hainele, că la "banii mei" și de ce le vând. Ei bine, și banii mei sunt munciți și unele haine au fost destul de scumpe ca să ajungă la cineva care nu le apreciază sau nu are unde să le poarte, efectiv'', a declarat Vlăduța Lupău pe contul ei personal de Instagram.

Vedeta a reacționat imediat comentariilor răutăcioase și a dezvăluit că a mai donat haine și că nu au fost apreciate. Artista a mărturisit că s-a gândit să le vândă deoarece unele sunt noi și au eticheta pe ele.

Poate dau rochie care a fost câteva mii de lei și persoana respectivă la care eu aș dona rochia nu are unde să o poarte. Am donat la un moment dat multe pachete cu haine de-ale mele sau Adi și nu au fost apreciate, poate nu au fost brandurile preferate ale voastre, habar nu am. M-am gândit să le vând, dar dacă mă enervez nu le mai vând. Uite așa le țin eu în dulap, dar totuși parcă le-aș vinde. Am unele cu etichetă pe ele, sunt noi, nepurtate și nu le vând la prețul la care le-am luat”, a mai spus Vlăduța Lupău


Comentarii Facebook