Georgiana Lobonț, primele declarații exclusive după zvonurile divorțului: „Eu am vrut cât mai repede să se șteargă cu buretele”


În luna martie, Georgiana Lobonț și-a isterizat fanii. Ea și soțul ei au ajuns în atenția publicului după ce ultimul a spus în luna ianuarie că vor divorța, dar apoi toată povestea a fost dată uitării. Mai mult de atât, de 8 Martie vedeta a primit un superb Mercedes din partea soțului. 

După ce s-a tot zvonit că ar divorța, ca mai apoi să spună că nu există probleme în căsnicia sa, Georgiana Lobonț a acordat, în exclusivitate pentru Antena Stars, un interviu în care a vorbit despre speculațiile apărute cu privire la separare.

Georgiana Lobonț a mărturisit că nu și-ar fi dorit să apară astfel de speculații, mai ales că nu există motive pentru care să divorțeze cu adevărat. Artista a subliniat faptul că nu și-ar fi dorit să ajungă în presă cu un așa subiect, mai ales că relația sa cu Rareș Ciciovan este una bună, după cum a mărturisit chiar ea.

Nu voiam să apar, nicidecum cu asemenea subiecte. Eu am vrut cât mai repede să se șteargă cu buretele, să se oprească focul ăsta, dar nu am putut să-l opresc decât prin tăcere”, a declarat Georgiana Lobonț, la Antena Stars.

Cântăreața a mai spus că, la acel moment, a fost deranjată de declarațiile făcute de Armin Nicoară pe acest subiect, în contextul în care artista își dorea ca presupusul divorț să fie dat uitării.

Pe moment m-am supărat pe el (n.r. pe Armin Nicoară), pentru că voiam să tacă, pentru că nu avea ce să spună. Nu era, în primul rând, problema lui. Oamenii au început să lase comentarii, că ești cum ești, că din cauza lui, el s-a alarmat. A primit amenințări”, a mai spus artista.

Georgiana Lobonț le-a dat replica și celor care au acuzat-o că a încercat să își facă reclamă, mărturisind că nu a fost vorba de nicio strategie sau de o posibilă legătură cu finul său, Armin Nicoară.

Ei s-au gândit că poate este vreo strategie de a-și face reclamă, dar eu nu am nevoie de nicio reclamă, în momentul ăsta. A ieșit cumva ca și cum ar fi fost strategic, dar nu aveam nevoie de așa ceva. Oamenii au zis că e ori chestia asta, ori chestia că e Armin la mijloc. Nu am de ce să mă feresc sau să mă ascund”, a mai spus Georgiana Lobonț.

Amintim că, în luna ianuarie, Rareș Ciciovan afirma că mariajul cu Georgiana Lobonț a ajuns la final și că ar fi înaintat actele de divorț. Artista a spus că soțul său a făcut o glumă pe seama jurnaliștilor, fiind luat de val de aburii alcoolului.

Comentarii Facebook